Powercolor R9 380X Myst Edition Isınma Sorunu

Hanzo

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartı Amazon'dan alınmış. Ben de 2.el olarak 700TL'ye aldım. Arka plakasını meraktan sökeyim derken kartı söktüm. E haliyle Termal Macunu değiştirmedim. Battlefield 3 Ultra da oynarken fan hızı %100'de 80 dereceye ulaşıyor. Bu biraz beni endişelendiriyor. AMD Overdrive dan da baktım MSI Afterburner'dan da. Üstelik kasamın arkasında ve önünde 2 adet Fan mevcut. Kasamın yan kapağında 1 adet fan yuvası var. Ben buraya fan eklesem birde ekran kartının termal macununu Cooler Master Mastergel Maker ile değiştirsem ısı düşüşü yaşar mıyım? Termal Macunun linki:
https://www.amazon.com/MasterGel-Ma...id=1468568289&sr=8-1&keywords=mastergel+maker
Bir de tam yükte yani maksimum RPM değerinde bile ses yapmayan kasa fanı önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah çözülür. Olmadı anakartın üstünde de 2 tane fan takmayı düşünüyorum. Sorunun termal macununu değiştirmediğimden kaynaklandığını düşünüyorum.

Yok fan meraklısı değilim anakartım 1 adet kasa fanı destekliyor zaten. Molex'e taktığım fan da ekran kartıyla beraber beynimi deliyor. :( İnşallah tek sorun Termal Macundur. Mastegel alıyorum düşmezse intihar ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı