PowerColor RX 6700 XT yükte 100 derece oluyor

Kargo kutusunun içine satıcı A4'e basılı kendilerine ürün hakkında yorum yapmam için kağıt koymuşlar. En altında ambalajı açılmış ürünleri tekrar sıfır olarak satamayacaklarından iade kabul etmediklerini yazmışlar. Acaba kolay iade kısmından direkt sebep belirtmeden iade mi etmeliyim yoksa ürün kusurlu olarak işaretleyerek mi iade talebi istemeliyim hangisi daha hızlı özüm olur bilemedim.
Ambalajı açılmış ürünleri iade kabul edemiyoruz diye bir şey anca hayallerinde görürler. Resmi olarak 14 gün koşulsuz iaden var :D Benim anakartım servisteyken amazondan bir anakart almıstım PC'yi kullanmak icin sonra 10. günde iade ettim sorunsuz ;)

Tavsiyem: Trgaming satıcıdan ürün alırken dikkat edin. Yorumlara bakarsanız bu tür sorunlarla karşılaşan çok. Dün de bu satıcıdan sanırsam RTX 3060 veya RX 6600 alanların yorumlarına bakmıştım. 2el yenilenmiş yolluyormuş.

Servise mi yollayayım yoksa HB'den ürünüm kusurlu olarak işaretleyip değişim veya iade talebi mi isteyeyim? Açıkçası bu olayı yaşayınca biraz canım sıkıldı ve karttan soğudum.

Önce iade deneyin.

Ambalajı açılmış ürünleri iade kabul edemiyoruz diye bir şey anca hayallerinde görürler. Resmi olarak 14 gün koşulsuz iaden var :D Benim anakartım servisteyken amazondan bir anakart almıstım PC'yi kullanmak icin sonra 10. günde iade ettim sorunsuz ;)
hocam bu yasalar çerçevesinde değişmedi mi? çünkü bende yeni anakart aldım kargo kutusu hasarlı diye risk almak istemedim ve değişim istedim, bu durumda değişimde sıkıntı yaşamam dimi? (satıcı: Hepsiburada)

hocam bu yasalar çerçevesinde değişmedi mi? çünkü bende yeni anakart aldım kargo kutusu hasarlı diye risk almak istemedim ve değişim istedim, bu durumda değişimde sıkıntı yaşamam dimi? (satıcı: Hepsiburada)
Problem yaşayacağını sanmıyorum, resmi olarak cayma hakkı mevcut.

Senin yaptığın işlem direkt kusurlu ürün olduğu için problem olmaz, fotoğrafını da çektiysen hiç sorun olmaz.

Tavsiyem: Trgaming satıcıdan ürün alırken dikkat edin. Yorumlara bakarsanız bu tür sorunlarla karşılaşan çok. Dün de bu satıcıdan sanırsam RTX 3060 veya RX 6600 alanların yorumlarına bakmıştım. 2el yenilenmiş yolluyormuş.

Evet siz söyledikten sonra gördüm ben de gerçekten dikkate alınır bir yorum sayısı var benim de gözümden kaçmış. HB temsilcilerine durumu aktardım konuyla detaylı ilgileneceklerini bildirdiler.

Hocam bu yasalar çerçevesinde değişmedi mi? Çünkü ben de yeni anakart aldım, kargo kutusu hasarlı diye risk almak istemedim ve değişim istedim. Bu durumda değişimde sıkıntı yaşamam değil mi? (satıcı: Hepsiburada)
Değişim istediğiniz için ürününüz servise gidecek ve değişim raporu gelirse değiştirilecek. Değişim olduğu için de süreç biraz uzun olabiliyor. Ki sadece dış kutuya bakarak değişim onayı olur mu emin değilim.

Evet siz söyledikten sonra gördüm ben de gerçekten dikkate alınır bir yorum sayısı var benim de gözümden kaçmış. HB temsilcilerine durumu aktardım konuyla detaylı ilgileneceklerini bildirdiler.
Üründe bariz kusur var. Ürün depoda beklediğinden mi bilmem ama bazı sıfır ekran kartlarında fabrika çıkışlı hata olabiliyor. Direkt iade talep edin ama canım ülkemde bu iade işlemini uzatıp müşteriyi uğraştırıp en sonunda zarar etmeden parayı geri ödeyen oldukça fazla firma var ve hiçbir şey kaybetmemiş oluyorlar, olan müşteriye oluyor.

İade talebim olumsuz karşılandı. Neymiş "kutu içeriğini tam göndermemişmişim" :D

1729978881347.png

Hepsiburada çözüm merkeziyle görüşüp böyle bir durum olmadığını, hali hazırda kusurlu ürünün neyini eksik göndereceğimi, satıcının dolandırıcılık yaptığını ve değerlendirmelerinden bunun doğrulamasının sağlanabileceğini aktardım. 1-2 iş günü içerisinde dönüş yapacaklarmış. Bakalım bir THH yolu daha bize görünecek mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı