Erdem Kanyılmaz
Hectopat
Daha fazla
Alınabilir.İncehesap Gaming gecesinden 7800XT aldım PowerColor hellhound, 18.499 TL'ye sizce iyi bir seçim mi, iptal etmeli miyim? Görüşleriniz nelerdir?
Alınır, hatta yine gaming gecesindeki 7800xt'den daha pahalı 4060 Ti'ları bazı oyunlarda 2'ye bile katlıyor.İncehesap Gaming gecesinden 7800XT aldım PowerColor hellhound, 18.499 TL'ye sizce iyi bir seçim mi, iptal etmeli miyim? Görüşleriniz nelerdir?
Memnun musunuz Sapphireden?Çok iyi fiyat. Ben 3 ay önce 18.500₺'e Sapphire modelini almıştım düşünün yani şu an 21k altına bulmak zor.
Hocam bu arada neden AM5 sisteme geçmediniz?Çok iyi fiyat. Ben 3 ay önce 18.500₺'e Sapphire modelini almıştım düşünün yani şu an 21k altına bulmak zor.
Gayet memnunum şu ana kadar fan sesini bile duymadım o kadar az ısınıyor.Memnun musunuz Sapphireden?
Kasamı 2021 yılında aldım o zamanlar AM5 yoktu. Şimdi de zaten R5 5600X gibi gayet güçlü bir işlemcim var diye geçme ihtiyacı duymuyorum.Hocam bu arada neden AM5 sisteme geçmediniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.