Nasıl bir fan takmışlar ki uçak motoru gibi ses çıkarıyordu. Isı 55 iken bile gece fan deli ediyordu beni.Soğutması diğer modellere göre iyi bu arada XFX alıp 90 derecelere ulaştığı için iade etmiştim.
Nasıl bir fan takmışlar ki uçak motoru gibi ses çıkarıyordu. Isı 55 iken bile gece fan deli ediyordu beni.Soğutması diğer modellere göre iyi bu arada XFX alıp 90 derecelere ulaştığı için iade etmiştim.
XFX de tercih edebilirsiniz.Sapphire Pulse modelini tercih edeceğim
Nasıl bir fan takmışlar ki uçak motoru gibi ses çıkarıyordu. Isı 55 iken bile gece fan deli ediyordu beni.
Sendeki model ne bilmiyorum ama 5670 vardı bende ve öyle bir fan görmedim.Bende var fandan ses çıkmıyor.
Önerdiğin başka model var mı hocam?
Powercoler ile bir kez tanıştım ve tekrar karşılaşmamak için ayrıldım. Kart o kadar sıkıntı vermedi ama o fan yok mu!
Bende aldım sorunlu çıktı iade ettim.
Merhaba https://www.hepsiburada.com/powerco...ran-karti-axrx-6400-4gbd6-dh-p-HBCV000026UHEZ buradaki kartı almayı düşünüyorum nasıldır?
adam 6400 diyor model vermeden neden öyle yazıyorsun hocamSendeki model ne bilmiyorum ama 5670 vardı bende ve öyle bir fan görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.