Powerline ile Sürekli "Ping Spike" Sorunu

Kullandığım powerline kitlerin markası nedir? Şayet içlerinde broadcomm'un chipseti yoksa lag ve ping yapması muhtemel.

TP Link hiç kullanmadım. Fakat dublex evimde yanımdaki dublex teki kayın biraderim ile aramda ilk Airties in 200 Mb'lik olan modelini kullandım. Aynı sendeki gibi sürekli kesilmeler ve ping problemi yaşadım. Daha sonra kitleri Tenda PH3 AV 1000 ile değiştirdim. Şuan herhangi bir problemim yok. Sadece ayda 1-2 kere çıkartıp tekrar takmak gerekiyor.

TP Link hiç kullanmadım. Fakat dublex evimde yanımdaki dublex teki kayın biraderim ile aramda ilk Airties in 200 Mb'lik olan modelini kullandım. Aynı sendeki gibi sürekli kesilmeler ve ping problemi yaşadım. Daha sonra kitleri Tenda PH3 AV 1000 ile değiştirdim. Şuan herhangi bir problemim yok. Sadece ayda 1-2 kere çıkartıp tekrar takmak gerekiyor.
bunu deneyeceğim sağ olun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı