Powertec TR-758 tıraş makinesi iadesi nasıl yapılır?

mr.ayano

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün konu açmıştım Amazon'dan bu ürünü satın aldım Powertec TR-758 Profesyonel Sakal Ense Tıraş Makinesi (0.1mm - Sıfıra En Yakın) : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik ürün vücut kıllarını kesemiyor gücü yetmiyor. Tıraş makinesi olduğu için iadesinin olmadığı falan yazıyordu ama dün açtığım konuda iade eden olmuş. Bende iade etmek istiyorum. İadeyi hangi sebeple yapmalıyım? Bir yol yordam gösterseniz.

WhatsApp Görsel 2025-11-09 saat 19.56.25_3b7c2fe4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dün konu açmıştım Amazon'dan bu ürünü satın aldım Powertec TR-758 Profesyonel Sakal Ense Tıraş Makinesi (0.1mm - Sıfıra En Yakın) : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik ürün vücut kıllarını kesemiyor gücü yetmiyor. Tıraş makinesi olduğu için iadesinin olmadığı falan yazıyordu ama dün açtığım konuda iade eden olmuş. Bende iade etmek istiyorum. İadeyi hangi sebeple yapmalıyım? Bir yol yordam gösterseniz.

Eki Görüntüle 2602077

Performans ve kalite yetersiz deyip iade et diğer türlü satıcı bu çalışıyor der almaz.

Eki Görüntüle 2602077
Kişisel ürünler ( diş fırçası, traş makinesi gibi ) hijyen kuralları gereği iade olmuyor diye biliyorum.

Satıcı kimdi? Ben Amazon satıcılı bir tıraş makinesini iade etmiştim. Satıcı Amazon ise hiçbir sorun yaşamadan iade edebilirsiniz. Farklı bir satıcı olsa da Amazon size iade imkanı sağlar ve sorun çıkmaz.

Dün moderatörümüz mesaj atmıştı benim 24 saat içinde 3 mesaj hakkım olduğu için bu kategoride mesaj yazamamıştım. Kendisinden destek talep ediyorum :D @AdaBagcibasi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı