Amazon TR'den alınan ürünün iadesi nasıl yapılır?

İade talebinin gecikmesini/reddedilmesini önlemek için DHL Express iadelerinizde iade kodunuzun bulunduğu iade etiketinin bir kopyasını kutuya eklemeyi unutmayın. İade etiketinin bir diğer kopyasını kutunun üzerine yapıştırın. MNG kargo ile gönderilen iadelerde yalnızca iade kodu yeterlidir, çıktı almanıza gerek yoktur.

Amazon bu şekilde ilgili sayfada açıklamış, tercih sizin.
Kolay Gelsin kargo firması geliyor iade ürün almak için.
Sanırım sadece düzgünce koli ile muhafaza ederek paketlemem yeterli.
Yani bildiğim kadarıyla hiçbir şekilde iade etiketinin bir kopyasını kutuya koymama gerek yok diye biliyorum.
Bir kontrol ederseniz sevinirim.

1736853165048.png

Ürünü sadece güzelce paketledim. Gelen kurye paketi aldı ve kendi getirdiği etiketi yapıştırdı. Birkaç gün sonra para iadesi tarafıma yapıldı. Kısacası artık ''kapıda iade'' seçeneği ile iade seçeneğini seçtiğinizde, sadece ürünü güzelce paketleyin yeterli.

Bu süreçteki ilginize çok teşekkürler.

Ürünü sadece güzelce paketledim. Gelen kurye paketi aldı ve kendi getirdiği etiketi yapıştırdı. Birkaç gün sonra para iadesi tarafıma yapıldı. Kısacası artık "kapıda iade" seçeneği ile iade seçeneğini seçtiğinizde, sadece ürünü güzelce paketleyin yeterli.

Logitech en iyi markadır normalde. Fareyi neden iade etmiştiniz?

Logitech en iyi markadır normalde. Fareyi neden iade etmiştiniz?
Razer Deathadder V3 pro benim bugüne kadar aldığım en pahalı fare idi.
Bu fareden sonra Logitech G PRO X Superlight 2 tercih ettim.

1) GPX 2, her ne kadar her shape için uygun denilse de değil. Elim 18x9 yani absürt bir büyüklükte elimde yok.

Attack Shark X3 şu anda 2.000 TL. Bu fare ile kıyaslarsanız, ben şu anda bu fareyi kullanıyorum. Eloshape sitesinden GPX 2 ile shape kıyası yapın. AS X3 shape konusunda daha iyi. Yani bu elimin boyutuyla ya da fareye olan ön yargımla ilgili olmadığını gösterir.

Bu durumlardan dolayı, ben yine de özüme dönmek için Dav3 pro sipariş etim ve beklemedeyim.

2) GPX 2, kimse fark etmiyor sanırım ama çok kötü bir alıcıya sahip ya da sensörü sıkıntılı.
Hero 2 sensör ya da alıcısında sorun var. Mouse LOD ayarını düşük-orta-yüksek ne yaparsanız yapın, garip bir şekilde fareyi sağa sola hareketlendirme ya da ani hareketlendirmelerde mouse. Sensör mü yoksa alıcısı mı, yani doongle ile birlikte gelen 2.4ghz aparatı(sinyal) sıkıntılı bilmiyorum.

3) Dav3 pro kullanırken, fare ile yüksek seviyede rekabet ederken, mikro hareketler dahil, tüm pixelleri çok iyi kontrol edebiliyordum. Flick, ya da mikro fark etmeksizin, her hareketim kusursuzdu.
GPX 2'de ise, ne yaparsam yapayım, mikro hareketler inanılmaz kötüydü. Mikro hareketler kötü olunca, rakibi vuramayacağım hissiyatını anladığınız an, o milisaniyede rakibi pes etmişcesine taramak zorunda kalıyorsunuz ve tüm bu psikolojik etkiler sizin artık diğer bir oyuna girerken aslında kaybetmenize, çünkü oyununuzu etkilemede başrol oynuyordu.

4) Dav3 pro ile gelen stok skatezler, çok daha iyiydi. Parmağımı üzerinde götürmeye çalıştığımda yapışkan gibiydi ve bu da bana çok iyi kontrol sağlamama sebep verecek cinsten üretilmiş ya da oraya o sebeple konulmuş hissi verirdi. Deneyimlediğim zamanda inanılmaz bir kontrol sağladığını anlardım.

GPX 2'de ise, stok skatezler iğrençti. İnanılmaz kaygandı ve görüntüsü kötüydü. Ayrıca ben üç gün boyunca test ettim. İki saatlik bir test değil bu. Araştırdıktan sonra herkesin stok skatezlerden şikayetçi olduğunu ve bu fareyi alanların skatezleri değiştirdiğini gözlemledim. Değiştirmediğin takdirde de çok çabuk yıpranan ve aşınan skatez imiş.
Sens ayarını ne yaparsan yap, yine istediğin kadar mouse ile ne kadar oynarsan oyna... olmuyordu.

NOT : İki farede aynı mouse pad ile oynandı. Mouse pad: X-Raypad Aqua Control ZERO

Valorant'ta en üst seviye oyunculardan biriyim. Radyant(Radiant) liginde çok fazla GPX 2 kullanan kişiler var. Kullanan arkadaşlara sorduğumda, bana göre farenin kötü olduğundan haberleri yok gibi cevaplar verdiler.

5) GPX 2'nin hiç mi artısı yok? Var. RAW değerleri, Dav3 pro'dan iyiydi. Ateş etmek için tıkladığımda çok çabuk tepki veriyodu ve ateş ediyordu. Click latency değerleri iyiydi. Fakat o kadar.

Kısacası, GPX 2 alacağıma, Attack Shark x3 ile oynarım.

Ürünü sadece güzelce paketledim. Gelen kurye paketi aldı ve kendi getirdiği etiketi yapıştırdı. Birkaç gün sonra para iadesi tarafıma yapıldı. Kısacası artık "kapıda iade" seçeneği ile iade seçeneğini seçtiğinizde, sadece ürünü güzelce paketleyin yeterli.

Hocam konuyu ufakta olsa hortlatiyorum fakat bir sorum olacak şimdi bu orijinal kutu bende mevcut fakat kargonun geldigi üstünde faturası falan olan kargo paketi yok ama ürünün kutusu mevcut dümdüz koliye koysam üzerine hiçbir şey yapistirmasam olur mu? Evden teslimat ile halledeceğim yani kısaca fatura gerekiyor mu?

Hocam konuyu ufakta olsa hortlatiyorum fakat bir sorum olacak şimdi bu orijinal kutu bende mevcut fakat kargonun geldigi üstünde faturası falan olan kargo paketi yok ama ürünün kutusu mevcut dümdüz koliye koysam üzerine hiçbir şey yapistirmasam olur mu? Evden teslimat ile halledeceğim yani kısaca fatura gerekiyor mu?
O bahsettiğiniz kargo paketine gerek yok. Orjinal paketi ve aldığınız ürünün tüm orjinal aksesuarlarıyla paketleyin. Yani o orjinal kutuyu da başka koliye koyarak paketleyebilirsiniz. Size geldiğinde yırttığınız kargo poşetine gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı