Türkiye'de yaşadığın sürece çok zor. Mümkünse pek TV izleme ve sosyal medyada çok takılma.Siz pozitif misiniz? Nasıl pozitif bir insan olunur? Her gün daha da çok çöküyorum. Hayattan sıkıldım. Girişimci olmak hayallerim arasında ama ben bu psikolojiyle çok zor olurum.
Psikolojimi nasıl düzeltebilirim?
Mutlu insanlar nasıl mutlu peki?Türkiye'de yaşadığın sürece çok zor. Mümkünse pek TV izleme ve sosyal medyada çok takılma.
Sosyal medyadakileri diyorsan onların çok büyük bir çoğunluğu sahte. Etrafındakileri bilemem.Mutlu insanlar nasıl mutlu peki?
Paraları var.Mutlu insanlar nasıl mutlu peki?
Sevdiğin şeyi yap.Mutlu insanlar nasıl mutlu peki?
Yine sıkılıyorum. Sorun burada :/Sevdiğin şeyi yap.
Demek ki sevdiğin şey değil.Yine sıkılıyorum. Sorun burada :/
Hocam tavsiyem pozitif ve negatif değil, olaylara realist yaklaşmanız. Sosyal medyada gördüğüm mutluluklara inanmıyorum zira çoğu yalan. Gerçekten pozitif bakmak istiyorsanız zengin olmalısınız.Siz pozitif misiniz? Nasıl pozitif bir insan olunur? Her gün daha da çok çöküyorum. Hayattan sıkıldım. Girişimci olmak hayallerim arasında ama ben bu psikolojiyle çok zor olurum.
Psikolojimi nasıl düzeltebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.