Pqueen'in kişisel bilgileri kendi yayınında ifşa edildi

Pelin "Pqueen" Baymazoğlu, Twitter'da yaptığı bir yayın sırasında bit gönderilerek telefon numarasının ve ev adresinin ifşalandığını söyledi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay tabii ki kötü ona bir şey demiyorum. Kimse kamusal bir alanda binlerce kişinin izlediği bir yerde kişisel bilgilerinin görülmesini istemez. Ancak Twitch ne yapacak onu anlamadım. Bunu yapan kişiyi mahkemeye verirsin süründürürsün vs ama Twitch buna ne önlem alabilir tam olarak ne bekliyor onu anlayamadım.

Galiba bu insanlar ünlü olduklarının farkında değiller, değilsiniz. Kazandıkları paranın da. Anında yer değiştirip kendilerini gizleyebilecek güce sahipler, tabii ki düşmanları olacak ve tabii ki ifşalamak için her türlü karalama vesaire işlerine girecekler. Kaç milyon insanla etkileşimde olduklarını biliyor musunuz? Siyasi ayağı geçtim bak, ortaya siyaset girince işler çok daha çirkinleşecek.
Bu yorumu bahsi geçen yayıncı veya size yazmadım. Üstü kapalı ukala davranan bir arkadaş için yazdım😟

Olaylar daha çirkinleşecek farkındayım. Çerezimi hazırlayıp keyifle takip edeceğim. Günün sonunda illa birilerinin canı yanacak. Bu kadar çirkinliğin bedeli olmalı. Ev adresi vermek akıl almaz...

Bu yorumu bahsi geçen yayıncı veya size yazmadım. Üstü kapalı ukala davranan bir arkadaş için yazdım😟

Olaylar daha çirkinleşecek farkındayım. Çerezimi hazırlayıp keyifle takip edeceğim. Günün sonunda illa birilerinin canı yanacak. Bu kadar çirkinliğin bedeli olmalı. Ev adresi vermek akıl almaz...
Kabalığımı mazur görün, bilinçsizce fikrimi dökmüşüm.

Olay tabii ki kötü ona bir şey demiyorum. Kimse kamusal bir alanda binlerce kişinin izlediği bir yerde kişisel bilgilerinin görülmesini istemez. Ancak Twitch ne yapacak onu anlamadım. Bunu yapan kişiyi mahkemeye verirsin süründürürsün vs ama Twitch buna ne önlem alabilir tam olarak ne bekliyor onu anlayamadım.
Twitch henüz kara para aklama olayına çözüm getiremedi, buna hiç sanmam.

Türkiye'de doxx niye ciddiye alınmıyor? Adresini ve telefonunu foruma yaz dene istersen ne olucağını.

Hepinizin adres, TC, kütük bilgileri (MERNIS) Torrent'te geziyor zaten gizli bir olay değil ki? 50 milyon kişinin bilgileri sızdırılmıştı ilk başta, sonra kalanları da eklediler. Adres ve telefon ile sen ne yapabilirsin ona bakmak lazım önce. Rahatsızlık vermek ve tacizden kapıya gelen, telefonu arayan herkesten şikayetçi olursun.

Yukarıdaki linç sevdalısı arkadaşlar, okumanız varsa aşağıdaki tweet dizisine bir bakmanızı isterim. Siz bu tür olayları hiç yaşamamışsınız. Umarım akıllanmanız bu olayların başınıza gelmesiyle gerçekleşmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı