Pre-workout kalp çarpıntısı yapar mı?

aahqt47763

Centipat
Katılım
10 Nisan 2023
Mesajlar
264
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Asus Tuf Gaming Nvidia GeForce RTX 3070 OC Edition 8 GB
Anakart: Asus Prime Z690-PLUS DDR4
İşlemci: Intel Core i7-13700KF
Sıvı soğutma: Cooler Master Masterliquid ML240l V2 RGB
RAM: XPG Spectrix D50 2x16 3600Mhz
Güç kaynağı: Cougar GEX850 850W 80 Plus Gold
Depolama: Samsung 1TB 980 PRO NVMe M.2 SSD
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Berber
Pre-workout kalp çarpıntısı yapıyor gibi geldi bana. Hardline Nox2 kullanıyorum, 1 ölçek yazıyor üstünde ve sitesinde. Ölçeği de kocaman yani gainer gibi tıpkı. Normal mi sizce?
 
Spor yapacaksın diye karaciğer-kalp ve böbrekleri ekstradan yorma, doktor kontrolü gerektiren şeyler bunlar.
İçmediğim günlerdede çarpıyor aslında.
 
İlaçlı insanlara özenip vücudunuza yazık etmeyin.
İlaç başka konu oraya ne ara geldik. Kalp çarpıntısı dedim yani bilginiz varsa bi bilgilendirseniz hani bilmiyorum çünkü. Başka bi konu da gördüm yanlışsam düzeltin, herkeste farklı etki yapabiliyormuş çarpıntı gibi ama herkeste değil yani kişi den kişiye göre değişirmiş.
 
İçtiğiniz vakit kalp hızını artıran içerikler olduğu için, çarpıntıymış gibi hissetmeniz normal. İçmediğiniz halde de oluyorsa, ürünlük bir şey yok. Doktora gitmelisiniz.
 
İlaç başka konu oraya ne ara geldik. Kalp çarpıntısı dedim yani bilginiz varsa bir bilgilendirseniz hani bilmiyorum çünkü. Başka bir konu da gördüm yanlışsam düzeltin, herkeste farklı etki yapabiliyormuş çarpıntı gibi ama herkeste değil yani kişiden kişiye göre değişirmiş.

Dostum, kafeinden olabilir. Yaklaşık 1-1.5 yıldır neredeyse aralıksız kullanıyorum. Kafein toleransı olduğu için hiçbir şey hissetmiyorum bile. HIQ'nun Smash Pro'sunu deneyebilirsin onda kafein yoktu sanırım.
 
Pre-workout kalp çarpıntısı yapıyor gibi geldi bana. Hardline Nox2 kullanıyorum, 1 ölçek yazıyor üstünde ve sitesinde. Ölçeği de kocaman yani gainer gibi tıpkı. Normal mi sizce?
aldıgın miktarı düşür çok ağır idman atan çoğu insan bile yarım ölçek kullanıyor ve fazla kullanma haftada maximum 2 kere
 

Geri
Yukarı