5-6 aydır bu işle uğraşıyorum. Push-pull-legs şeklinde antrenman yapıyorum fakat antrenmanın bitişine doğru halim kalmıyor. Sona kalan kas grubunu pek iyi çalışamıyorum. Sizce pre-workout alınır mı? Yoksa başka çözümü var mıdır? Alacaksam hangisini almalıyım, proteinocean veya hiq smash düşündüm ama aralarında çok fazla fiyat farkı var.
Grenade 50 Calibre Pre-Workout 50 Servis özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
www.supplementler.com
9 tane farklı markayı denedim. Kür zamanı için yine aldım fiyatı biraz uçuk ama verdiği etkiye değer.
Bu arada proteinocean lansman kampanyasındaki üründe fena değil fiyatına göre güzel.
Antrenman bitişine doğru yorulmanız gayet doğal. Mesela Çekiş antrenmanında biceps çalışınca ilk geldiğine göre biraz daha yorgun oluyorsun zamanla yerine oturur bence devam et 700-800 TL vermeye gerek yok belki spordan önce filtre kahve içersen iyi gelebilir.
5-6 aydır bu işle uğraşıyorum. Push-pull-legs şeklinde antrenman yapıyorum fakat antrenmanın bitişine doğru halim kalmıyor. Sona kalan kas grubunu pek iyi çalışamıyorum. Sizce pre-workout alınır mı? Yoksa başka çözümü var mıdır? Alacaksam hangisini almalıyım, proteinocean veya hiq smash düşündüm ama aralarında çok fazla fiyat farkı var.