Pre workout ve creatin önerisi

Creatine saf maddedir, sen merdiven altı üretim yapmayan bir yerden almadığın sürece gidir weider de alsan, HIQ de alsan sana aynı ürün gelir, creatine creatindir,

Konuyu hortlatıyorum ve şu yorumumu ekliyorum madem bu kadar bilgilisiniz ve iddalısınız hocam size şunu söyleyeyim kingsize creatine ile protein ocn creatine deneyerek bir yorumda bulunur musunuz uzun süreli kullanımda hangisi daha verimli creatine creatindir diye bir yorum yoktur evet aynı madde var fakat markadan markaya degişir kalitesi arkadaş doğru bir konuya değinmiş sizin birazcık daha takviyeler hakkında bilgi sahibi olmanız gerek çünkü konuya baktıgımda sizi etiketlemişler ve yanlış yönlendirme yapmışsınız. 🙂 iyi günler!

Konuyu hortlatıyorum ve şu yorumumu ekliyorum madem bu kadar bilgilisiniz ve iddalısınız hocam size şunu söyleyeyim kingsize creatine ile protein ocn creatine deneyerek bir yorumda bulunur musunuz uzun süreli kullanımda hangisi daha verimli creatine creatindir diye bir yorum yoktur evet aynı madde var fakat markadan markaya degişir kalitesi arkadaş doğru bir konuya değinmiş sizin birazcık daha takviyeler hakkında bilgi sahibi olmanız gerek çünkü konuya baktıgımda sizi etiketlemişler ve yanlış yönlendirme yapmışsınız. 🙂 iyi günler!
Protein tozu özelinde dediğiniz doğru markalar arasındaki ham madde farkı, emilim oranları vs. değişiyor ki bu seçim yapmak için oldukça önemli. Markalar bunun çalışmalarını yapıyor zaten. Fakat bu Creatin özelinde o kadar önemli değil, creatinin etkisini anlamak zaten çok zor pre workout gibi akut etkileri yok. Etkisini nasıl anlarsınız gücünüz artar, daha dolu gözükürsünüz, kilonuz biraz artar vs. ama bu yaşananlar creatin özelinde değil fazla karbonhidrat aldığınız için de olabilir. Markalar arasında Creatin etkisini karşılaştırmak için laboratuvar ortamında test etmeniz gerekiyor. Oceanda 1 kg 800TL, Kingsizda 1300TL. Burada konu fiyat/performans oranı monohidrat formu özelinde belki de %5 fark yaratacak ürün için 500TL fark ödemeye değer mi? Bu ürünler steroid değilki marka özelinde bu kadar fark vermeyi değsin. Yarışmacı olmayan insanlar için bu kadar detaya inmek mantıksız. Antrenmanı, beslenmeyi, dinlenmeyi 10/10 yapıyorsanız %5 farka takılabilirsiniz zaten takılan insanlar farmakolojik takviyelere yöneliyorlar.

Son düzenleme:
Protein tozu özelinde dediğiniz doğru markalar arasındaki ham madde farkı, emilim oranları vs. değişiyor ki bu seçim yapmak için oldukça önemli. Markalar bunun çalışmalarını yapıyor zaten. Fakat bu creatin özelinde o kadar önemli değil, creatinin etkisini anlamak zaten çok zor pre workout gibi akut etkileri yok. Etkisini nasıl anlarsınız gücünüz artar, daha dolu gözükürsünüz, kilonuz biraz artar vs. ama bu yaşananlar creatin özelinde değil fazla karbonhidrat aldığınız için de olabilir. Markalar arasında creatin etkisini karşılaştırmak için laboratuvar ortamında test etmeniz gerekiyor. Oceanda 1 kg 800TL, kingsizda 1300TL. Burada konu fiyat/performans oranı monohidrat formu özelinde belki de %5 fark yaratacak ürün için 500TL fark ödemeye değer mi? Bu ürünler steroid değilki marka özelinde bu kadar fark vermeyi değsin. Yarışmacı olmayan insanlar için bu kadar detaya inmek mantıksız. Antrenmanı, beslenmeyi, dinlenmeyi 10/10 yapıyorsanız %5 farka takılabilirsiniz zaten takılan insanlar farmakolojik takviyelere yöneliyorlar.

Dostum @Aras the Great hiçbir fark yok demiş senin protein tozu hakkında söylediklerin dogru fakat creatine hakkında dediklerine arkadaş creatine creatindir diye yorumlama yapmış ve bu yanlış burada insanları yanlış yönlendirmesini dogru bulmuyorum ha fiyat performans diyorsanız orası doğru ama konu bu değil bildiririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı