Precision T3500 Ne Kadar Eder ?

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2.006
Bana göre de sizde böyle bir sistem yok. Hayal kuruyorsunuz.

Ne demek yani ben şimdi şizofrenmiyim hocam ? Diğer konulara baktıysanız kaç tane fotoğrafını çekmiştim. Bu ön yargılarınızı neye dayanarak söylüyorsunuz anlamadım.

- - - Güncellendi - - -

Siz bu bilgisayara GTX 660 ekran kartı alıyordunuz. Bunun için forumda 10 tane konu açtınız. Hatta uyarı alınca kesin alacağınızı söyleyip bize kızdınız vs. Ne oldu? Kartı almamışsınız.

Evet hocam dediklerinde haklısın. Kartı alacağım gün kasayı ekran kartı alacağım adama söyledim. Adam bu sisteme ekran kartı alsanda değişmez dedi. Zaten içindeki kart quadro serisi bir kart sistemin workstation olduğu için normal çizim kartı dedi. Bu yüzden elinden çıkarmaya bak dedi. Banada mantıklı geldi zaten gtx 700 serisi ve haswell serisi çıkacağını duyunca iyice deli oldum ve sistem toplamak istedim. Ayrıca hocam sen sevdiğim bir arkafaşsın kızma gibi bir durum söz konusu değil.

- - - Güncellendi - - -

Bir de bu ikinci ilan...

Bu ilan değilki hocam fiyat araştırması için açtım. Birde tr3d.com ilan vermiştim amd phenomun performansının altında performans veren işlemcin var 2500 tl insaf dediler benim teller yandı.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı