Prefetch dosyasındaki AGENT.exe nedir?

gojofaniyim

Centipat
Daha fazla  
Prefetch dosyasını temizliyordum 3-4 tane agent.exe gördüm. Önceden görmedim de takmadım. Şimdi merak ettim ne olabilir bu? Malwarebytes ve Kaspersky bir şey bulamadı.

InstallShield alakalı bir exe dosyası. Virüs değil sıkıntı çıkmaz.
O nedir hocam

InstallShield alakalı bir exe dosyası. Virüs değil sıkıntı çıkmaz.
hocam internette az baktım battle netinmiş sanırım test ettim bende 2 defa yaptım battle net açınca oda direk açılıyor yani battle netin dimi hocam tesadüf olabilir mi böyle kusura bakmayın okb hastasıyım emin olamıyorum cevap verirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
O nedir hocam

hocam internette az baktım battle netinmiş sanırım test ettim bende 2 defa yaptım battle net açınca oda direk açılıyor yani battle netin dimi hocam tesadüf olabilir mi böyle kusura bakmayın okb hastasıyım emin olamıyorum cevap verirseniz çok sevinirim.
Normal değil, ayrıca İnstallShield ile alakası yok.

Normal değil, ayrıca İnstallShield ile alakası yok.
Install Shield ile alakalı ama normal şeylerde değil. Bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın.

O nedir hocam

Sıkıntı çıkmaz brom.

Battle.net ile alakalı exe dosyası o hocam bilmeden konuşmasanız iyidir.
1721745429769.png
Bakalım buna ne diyeceksin asıl komik olan sensin 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı