Prehesap güvenilir mi?

Kesinlikle güvenli değildir. Aldığınız gün içinde hesabınız patlıyor, destekleri 48 saat içinde ancak cevap veriyor ve uğraştırıcı, yeni hesap veriyorlar o da genellikle maksimum 2-3 gün dayanıyor. Hep bir döngüye giriyor.

Xbox Game Pass alabilirsin, aylık 30TL (galiba ilk ay Ultimate 4.5TL'ydi) verirsin ve sadece Minecraft değil FIFA 21 de dahil tüm EA PC oyunlarına ve Microsoft'un oyunlarına ulaşırsın.

Cracklı sürümden bir farkı yok Xbox Game Pass'ın. Minecraft'ın Premium sunucularına giremiyorsunuz. Arkadaşın yorumlarına göre girilebiliyormuş demek ki denenebilir.

Son düzenleme:
Peki diyelim ki buradan aldım kredi kartı bilgilerim çalınabilir mi? Sonuçta 7.50 TL denemeye değer bir sayı.
Her ihtimal var. Ne yapacaklarını bilemezsin. 2 gün sonra siteyi kapatır giderler, ulaşamazsın da daha.

Yanlış bilgi vermeyin. Tüm sunuculara erişilenebiliyor. Hypixel de dahil olmak üzere. Ben öyle kullanıyorum mesela.

Emin misiniz acaba? İlk çıktığı gün alıp denedim hesabım bile oluşturuldu. Hypixel ve daha fazla bunun gibi hiçbir sunucuya giriş sağlayamadım. Ama cracklı sunuculara giriş sağlanıyordu.

Her ihtimal var. Ne yapacaklarını bilemezsin. 2 gün sonra siteyi kapatır giderler, ulaşamazsın da daha.
Kredi kartı bilgileri çalma ihtimali varsa ben almam
Ben güvendim FIFA 19 aldım 1 ay sonra hesap gitti desteğe yazdım hem terslendim hem yardımcı olanda olmadı bence güvenme.
Kredi kartı bilgilerini çaldılar mı?

Emin misiniz acaba? İlk çıktığı gün alıp denedim hesabım bile oluşturuldu. Hypixel ve daha fazla bunun gibi hiçbir sunucuya giriş sağlayamadım. Ama cracklı sunuculara giriş sağlanıyordu.
1641223827640.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı