YouTube Premium alınır mı?

Günde 2 saatten fazla kullanıyorsan veya YouTube Music'i kullanıcaksan değer.

YouTube Music kullanmıyorum; bilgisayarda sadece YouTube kullanıyorum. Toplu taşımayı her gün değil, nadiren kullanıyorum. Her gün dışarı çıkıyorum ama genelde dışarıda 1-2 saat YouTube'a bakıyorum, o kadar. Arkadaşım, ‘telefonuna Brave indir, reklam engelleyiciyi aç; Brave üzerinden YouTube'a girersen reklam çıkmaz' dedi. Kararsızım, yıllık düşündüm; 800 TL boşa mı gider yoksa değecek bir harcama mı olur, bilemiyorum.

Merhaba, her ay 78 TL ödemeye değer mi?
Papel adlı ödeme yönetimini kullanarak %50 cashback alarak yarı fiyatına kullanabilirsin, ek olarak spotify listen varsa onu da youtube music'e taşıyabilirsin. Birde metro v.s. telefon çekmeyen yerleri sık kullanıyorsan video indirip yolda dinleyebilirsin, ben işe giderken metro kullanıyorum şehir dışına sık çıkıyorum yolda çekmiyor videoları indirip yolda dinliyorum.

YouTube Music kullanmıyorum; bilgisayarda sadece YouTube kullanıyorum. Toplu taşımayı her gün değil, nadiren kullanıyorum. Her gün dışarı çıkıyorum ama genelde dışarıda 1-2 saat YouTube'a bakıyorum, o kadar. Arkadaşım, ‘telefonuna Brave indir, reklam engelleyiciyi aç; Brave üzerinden YouTube'a girersen reklam çıkmaz' dedi. Kararsızım, yıllık düşündüm; 800 TL boşa mı gider yoksa değecek bir harcama mı olur, bilemiyorum.

O zaman değmez bence. Arkadaşının dediğini yapmak daha mantıklı olur gibi.

Papel adlı ödeme yönetimini kullanarak %50 cashback alarak yarı fiyatına kullanabilirsin, ek olarak spotify listen varsa onu da youtube music'e taşıyabilirsin. Birde metro v.s. telefon çekmeyen yerleri sık kullanıyorsan video indirip yolda dinleyebilirsin, ben işe giderken metro kullanıyorum şehir dışına sık çıkıyorum yolda çekmiyor videoları indirip yolda dinliyorum.
Cashback %50 değil %60'mış, bu fiyata bedava kesinlikle değer. YouTube | Papel

Pek çok uygulamanın aylık ücretleri göz önüne alınınca aylık 78 TL nin hiçbir değeri yok. Hem sadece YouTube değil Music için de geçerli bu abonelik.

Alınır,benim için gerekli bir şey uyurken video izleyerek uyuyorum ve nasıl oluyorsa reklamlar beni uyandırıyordu uykumdan.Ve çiftlikte yaşadığım için internet erişimim kısıtlı olabiliyor o yuzden videoların indirilebilmesi de benim için önemli.Hem de youtube musicle beraber geliyor muzik işini de hallediyorum,bence reklamlar sinirinizi bozuyorsa özellikle telefon ya da tabletten izlerken kesinlikle almalısınız...

Benim Mars kartım var onda %70 cashback var. Ben devamlı kullanıyorum her ikisinide ve benim için aşırı avantajlı oluyor ama bence senin için bile oldukça avantajlı olur bu durumda. Ki diğer Netflix falan da bedavaya geldi bu kartla ben o yüzden çıkarmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı