Preo Gamemaster MG42 blacksword uzun kullanım deneyimi

İyi günler ürün incelemesi üzerine ilk konum yanlışlarım elbet olacaktır affınıza sığınıyorum.

Ürünü satın almadan önce internette araştırmak istedim lakin herhangi bir inceleme vs. bulamadım.
Bunun üzerine tabiri caizse bir kumar oynayacaktım ya biraz daha bekleyip marka bir ürün alacaktım ya da bu klavyeyi alacaktım.
Tercihimi yaptım ve klavyeyi satın aldım. Genellikle sıcak bakmadığım bir markanın klavyesini almak biraz tuhaf hissettirdi lakin şu an memnunum.
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve tuşlarda bir sıkıntı yok.
Herkes gibi bende ön yargı ile yaklaştım ürüne lakin ürün ön yargılarımı kırdı.
Tuş dokusu ve basış hissiyatı bambaşkaydı ciddi anlamda bir klavyede yazı yazarken keyif alıyordum ilk defa.
Daha önce Razer ve SteelSeries ürünleri kullanmış biri olarak bu klavyeyi ciddi anlamda sevdim.
Ürünü hor kullandım ciddi anlamda hor kullandım ve buna rağmen ne bir kırık, çizik ne de bir tuş silinmesi yaşanmadı.
Üzerine defalarca ciddi miktarda su döküldü üründe tek bir sıkıntı dahi olmadı.
Başkaları yaşadımı bilmiyorum lakin klavyenin çift basma gibi bir sıkıntısı yok.
1 Yıl 8 ay sonra numlock ışığı bozuldu sadece.
Ürüne bu fiyatı verip almak doğru bir karar mıdır tartışılır lakin ürün hakkında bilgi sahibi olmak ve uzun kullanımda ne tür sıkıntılar oluştuğunu öğrenmek isteyen dostlar için yazdım bu incelemeyi.
Okuduğunuz vakit ayırdığınız için teşekkürler, keyifli forumlar. Ürün Bağlantısı

m_preo-my-game-mg42-1-151-www.yorumlarburda.com.jpg

Vallahi ben Preo MS33 almştım. Kafa bandını kırdım. Serviste 1 aya anca tamir olmuştu. Kulaklık orada sarj edilmediği için batarya performansı dustu bayağı. Birkaç ay öyle kullandım sonra yeni pil taktım. 2 hafta önce. Oda az bir şey idare etti. Gene 2 saatte bir bitti. En son haporlorunun kablosu koptu. Bu kadar olaydan sonra arkadası malulen emekli etmeye karar verdim. Yoluma JBL T500BT ile devam ediyorum. İşin komik tarafı MS33 250mAh pil ile 6-7 saat giderken; T500BT 30mAh pil ile 10-15 saat kullanım veriyor.

Redragon Dark Avenger alıcaktım. Sonra çok ses olmasını istemedim. Mekanik hisli veya kırmızı switch alayım dedim. Kaliteli kırmızı switchlerin fiyatıda iyi. Sonra MG42 siparişini verdim. Fiyatına değebilecek bir klavye olduğunu düşünüyorum. Geri kalan para ile Cyberpunk2077 aldim. asdasd
Redragon Dark Avenger alacaktım. Sonra çok ses olmasını istemedim. Mekanik hisli veya kırmızı Switch alayım dedim. Kaliteli kırmızı Switch'lerin fiyatıda iyi. Sonra MG42 siparişini verdim. Fiyatına değebilecek bir klavye olduğunu düşünüyorum. Geri kalan para ile Cyberpunk 2077 aldim. Asdasd

Redragon Dark avenger alacaktım. Sonra çok ses olmasını istemedim. Mekanik hisli veya kırmızı Switch alayım dedim. Kaliteli kırmızı Switch'lerin fiyatıda iyi. Sonra MG42 siparişini verdim. Fiyatına değebilecek bir klavye olduğunu düşünüyorum. Geri kalan para ile CybeRPUNK2077 aldim. Asdasd.
Redragon Dark avenger alacaktım. Sonra çok ses olmasını istemedim. Mekanik hisli veya kırmızı Switch alayım dedim. Kaliteli kırmızı Switch'lerin fiyatıda iyi. Sonra MG42 siparişini verdim. Fiyatına değebilecek bir klavye olduğunu düşünüyorum. Geri kalan para ile Cyberpunk 2077 aldim. Asdasd.

Bu klavye Blue Switch?
Red Switch versiyonu yok, ve çok da sesli bir klavye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı