Preo kablosuz fare takılıyor

silahteknikeri

Femtopat
Daha fazla  
Preo marka sessiz bir farem var. Ne zaman ki belli bir süre elemesem kendisi oto stop özelliğiyle kendini kapatıyor, tekrar hareket ettirince aktif oluyor. Ancak bu özellik devreye girdiğinde ve ben tekrar fareyi hareket ettirdiğimde takılmaya başlıyor. Pili çıkarıp takınca düzeliyor ancak belli bir süre sonra tekrar kendini kapattığı için sürekli pili çıkarıp takıyorum. Bunun çözümü nedir? Veya otostop özelliğini kapatmanın bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Preo marka sessiz bir farem var. Ne zaman ki belli bir süre elemesem kendisi oto stop özelliğiyle kendini kapatıyor, tekrar hareket ettirince aktif oluyor. Ancak bu özellik devreye girdiğinde ve ben tekrar fareyi hareket ettirdiğimde takılmaya başlıyor. Pili çıkarıp takınca düzeliyor ancak belli bir süre sonra tekrar kendini kapattığı için sürekli pili çıkarıp takıyorum. Bunun çözümü nedir? Veya otostop özelliğini kapatmanın bir yolu var mıdır?
Teknosa'nın markası olan Preo değil mi?

Boşta kaldığında kapanma özelliği devre dışı bırakılamaz, ürün kaliteli değil bu tür sorunlar normal. Tavsiyem hoşunuza giden bir Logitech fare alın yıllarca keyfinize bakın.

Preo çok kötü bir marka eğer internetten aldıysanız iade etmenizi ve Logitech, Microsoft gibi markalardan mouse almanızı öneriyorum. Bu kapanma olayı da ucuz farelerin hepsine oluyor genelde, pil tasarrufu sağlamak için mouse kendini kapatıyor. Düzeltmenin bir yolu olduğunu da sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı