Preo marka klavye-mouse alınır mı?
Kalitesinden şüphe duyuyorum ama Teknosa'nın markası sonuçta.
İlk inceleme:
Bu ikili ürün ofis kullanımında size ortalama bir performans gösterebilir. Ama nadirende oyun oynuyacaksanız sakın almayın!
Oyunlarda yaşadığım en büyük sorunlar:
-Klavye tuşlarının donması ve kendi kendine düzelmesi,
-Mouse tuşlarının takılı kalması,
-Mouse sensörünün tahta zeminde felaket derecede berbat olması,
-Klavye tuşlarının bir anda donması durumunda mouse'unda devre dışı kalması
Bu sorunlar 4 madde olduğu için size sorunlu gelmeyebilir. Ama inanın bana bu ikili setin paketleri yanlışlıkla çöpe gitmemiş olsaydı kesinlikle iade eder. Üstüne 2-3 TL ekleyip Teknobiyotik'ten Dark marka klavye & mouse alırdım. Hatta ilk planımda bunu almak vardı ancak ailemin internetden alışverişe pek güvenmemesi ve bilmemesi nedeniyle alamadım.
Açıkcası bu makaleyi yazmamın en büyük nedeni bu klavyenin başımı ağrıtması. Ciddiyim, gerçekten bir klavye mouse yüzünden başım ağrıdı. Bu setle hayatta FPS oyunları oynuyamazsınız.
Eğer klavye & mouse hakkında sorularınız varsa aşağıya yazabilirsiniz.
Aldıktan 1 ay sonra inceleme:
Haziran ayında yerli marka Preo'nun KM03 adı altında 87 TL'ye satılan plastik yığınını aldım. Öncelikle söylemeliyim ki ev ve ofis kullanımları için bile idare eder seviyesinde değil, oyunlarda Preo firması kullanıcılarına kendilerine küfür ettirmek için mükemmel bir yol bulmuş. Klavye de mouse da oyun içinde donuyor ve bu donma sadece oyun içinde oluyor hatta mouse sensörü o kadar berbat ki adamın birine sıkarken havaya nişan alıyor sol tuş takılı kalıyor. Daha kötüsü bugüne kadar sadece CS:GO'da kendiliğinden havaya nişan aldığını gördüm. Yani Teknosa'ya ait Preo firması kullanıcılarının VAC'ı tetikletmek ve arkadaşlarınıza rezil olmanız için kaliteli bir çalışma yapmış.
Ayrıca ne kadar kaliteli bir mouse padiniz olursa olsun mouse 1 dakika aynı yüzeyde kalırsa kafayı yiyor. Eskiden kullandığım 2 yıllık Everest marka mouseum bile bu kadar arıza yapmamıştı hatta tek sıkıntısı bozuk orta tuşuydu şimdi ise evi altına üstüne getirip eski mouse'umu arıyorum. Klavye ise mouse kadar kazık üstelik ikisi de CE logosu almış. Ürünlerin bana arızalı geldiğini düşündüm ancak YouTube'daki reklam yorumlarına bakınca firmanın milleti kazıkladığını anladım. Eğer babam iç paketleri çöp diye atmasaydı şimdiye kadar iadesini yapıp ininal kart alarak Dark marka klavye mouse alacaktım.
Tabi bir durum daha var. Teknosa klavyenin altına bunları ev ve ofis kullanımları için ürettiklerini yazmış. Ne kadar tuhaf ki ofiste kullanılması için WASD tuşları ve ok tuşları maviye boyanmış ve tasarımı oyun klavyesine benzetilmiş yine de yukarıda da belirttiğim gibi ev ve ofis kullanımları için bile idare eder seviyesinde değil. İki cihaz da kablosuz ve tek USB girişine bağlanmış. Bu da klavye donunca mouseun da donmasına sebep oluyor.
Bu seti almayın aldırmayın.

Preo KM03 Gaming Klavye Mouse Set Fiyatı ve Özellikleri
Preo KM03 Gaming Klavye Mouse Set fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Preo KM03 Gaming Klavye Mouse Set en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.

Preo My Keymouse KM03 Klavye & Mouse Seti
Preo My Keymouse KM03 Klavye & Mouse Seti detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Edit: 12 Mayıs 2023 | Logitech MK120'yi 4 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum:
Logitech MK120 İncelemesi
Merhabalar, eskiden 110TL'ye aldığım kazık Preo KM03 klavye-mouse setten sonra bu sefer güvenilir markalara baktım ve Logitech'in MK120 modelini gördüm. 99TL idi. Logitech adamdır diyerek gittim MediaMarkt'a ve aldım. Öncelikle ikisi de kablolu ancak benim hoşuma giden bir detay oldu. Zamanında...

Logitech MK120 USB Klavye ve Fare Seti
MK120 Seti satın alın. Sağlam eğimli ayaklara sahip ince ve sıvı dökülmelerine dayanıklı klavye, yüksek tanımlı optik izleme ve akıcı imleç kontrolüne sahip kablosuz fare ve çok daha fazlasını içerir
Son düzenleme: