İnceleme Preo MS36 TWS Bluetooth kulaklık

Evet kulaklığı yanlış hatırlamıyor isem 2022 yılının temmuz ayında almıştım. Aradan neredeyse 2 yıl geçti ve sizlere artı ve eksilerini şöyleyeyim.

Artılar:

Kutusu ve kulaklıklar çok hafif, kulaklığın kulağımda olup kulağımda olmadığını hissettiğim çok olmuştur.

Ses kalitesi temiz, seste boğukluk yok.

Önde kutunun şarjının kaç kaldığını gösteren LED panel var.

Kulağımdan çok kez düşmesine rağmen herhangi bir kırılma veya dokunmatik kısmında sorun yok.

Kulakta kaba durmuyor.

Kutusu kulaklıkları çok hızlı şarj ediyor.

Kapağı ve kutusu güzel ve sağlam.

Eksiler:

İlk zamandan beri şarjı çok uzun süre dayanmıyordu, kulaklığın boyutundan dolayı batarya kapasitesi az olabilir.

Kutuyu şarj etmek çok uzun sürüyor.

Dışarıya çok ses veriyor, yüksek sesle müzik dinlemeyi severim fakat sabah okula serviste giderken tüm servis dinlediğim şarkıyı benimle birlikte dinliyordu sanırım.

Bass 0 bu kulaklıkta, dinlediğim müzik türünden dolayı benim için bir eksi değil fakat bassı seven kişiler olduğundan bu da bir eksi.

Dokunmatik kısmını neredeyse hiç kullanmadım çünkü o kadar ince ki orası ile şarkıları ve çağrıları kontrol etmek çok zor.

Aklıma gelenler bunlardı, mikrofonunu çok denemedim fakat iyi olacağını sanmıyorum ben 479 liraya almıştım sanırım 2 yılda 20 lira zam gelmiş 😀 fakat her gün kullanmama rağmen şu anda sorunsuz çalışıyor olması ve pilini de yine tamamen ölmemiş olması benim için iyi. Fakat almayı düşünen olursa almasın, ses kalitesi ve hafifliği dışında bir artısını göremedim ben pek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı