İnceleme Preo My Game MG42 Klavye

Güzel bir incele olmuş teşekkür ederiz Bir de sizden bir şey isteyebilir miyim? Kısa bir video koyar mısınız? En azından bir elinizle yazdığınız.
@BilgisayarKurdu Hocam CM Devastator 2 (145 TL) sipariş verdim gelince incelemesini yaparım değişecek yani mouse Ama doğrudur 60 TL'lik mouse çok bir şey beklememek lazım.
Yanlış anlamayın hevesinizi kırmak istemem ama Devastator'un ilk modelini almıştım bilmem kaç sene önce. Klavyesini hala kullanıyorum ve gerçekten iyi bir klavye. Ama faresini 1 hafta kullandıktan sonra attım. Hissi kötü, malzemesi kötüydü Moba oyunları da çok oynadığımdan sağ tuşu içine çöktü zaten Ama yine de böyle düşünmeyin Devastator 2'de belki de iyi bir iş çıkarmışlardır

Bu fiyata satılan bir çok ürün var elimde. Daha farklı bir hissi olduğunu biliyorum denemelerim sonucunda. Kullanılan switchle alakalı bunun farklı temelde. Markası konusunda veya üretici konusunda bir bilgi verilmediği için bu sır perdesi kalkmayacak

@BilgisayarKurdu Sanırım Devastator 2'den kastediyorsunuz. Arkadaşımda bu set var oldukça hoşuma giden bir set.
Yeni klavye alan birinin hevesini kırar mıyım ben hiç MG42 için söyledim, dokunmadığınız klavyeyi almayın demek istedim. Nadir de olsa sizi, ön yargılarınızda haksız çıkaran bazı ürünler çıkabiliyor.
Çok güzel bir noktaya parmak bastın, switch'ler üzerinde bir üretici adı - model numarası yazmadığı için fikir sahibi olamadım. Zaten kutu içeriğinde kullanma klavuzu bile yok, bırakın switch üreticisini - ışık modlarını nasıl değiştireceğini bile bilmiyor satın alan kullanıcı.
Güzel bir incele olmuş teşekkür ederiz Bir de sizden bir şey isteyebilir miyim? Kısa bir video koyar mısınız? En azından bir elinizle yazdığınız.
Konu uzun olduğu için dikkatinden kaçmış doğal olarak, video eklenecek çok yakın zamanda. Parmak kısmında kıl çıkan bir insanın elleri, klavyenin ihtişamının önüne geçmesin istiyorum. Artık bir hanım arkadaşımızdan mı yardım alırız ne yaparız bilmiyorum ancak bakacağım çaresine

Ek olarak; telefonun mikrofonu, tuşların çıkarttığı frekans aralığını tam yakalayamıyor. Tuşun tam "Algıladığı" an çıkan sesi çok iyi aktaramayabilirim. Bastığınızı hissettiğiniz an çıkan ses ve parmaklarınıza gelen hissiyat cidden çok ilginç Gerçekten Recep abinin kızmasından korkuyorum "Kardeşim yeter artık ne klavyeymiş, bizden habersiz reklam mı aldın" gibilerinden

Eve gelen misafirlere kullandırıyorum mutlaka, herkesin tepkileri olumlu oldu açıkçası.
Klavyeyi başka kullanan varsa ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Almayı planlıyorsanız internet sitesi üzerinden sipariş verebilirsiniz hazır indirimdeyken. Memnun kalmazsanız iade hakkınız mevcut zaten; koşulsuz şartsız.
@Serpenos Tuş sesleri ile alakalı olan videoyu ekledim, klavye almak gibi bir planınız varsa 220TL fiyata gerçekten memnun kalacağın bir ürünü satın almış olursun. Cidden bu hissiyatı başka klavyelerde bulamadım.

-----------------------------------------------------------------
10 gündür kullanıyorum, iade hakkım için 4 günüm daha kaldı. Herhangi bir iade düşüncem kesinlikle yok. Bir sorunla da karşılaşmadım, canımı sıkan bir durum olmadı. Memnunum oldukça, sert hatlara da alıştı zaten elim. Almak isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar.

Hocam merhabalar, aynı klavyeden bende almış bulunmaktayım fakat çözemediğim tek birşey var küçüktür ve büyüktür işareti yapamıyorum ne denediysem beceremedim nasıl oluyor bunda

O kadar küçük enter tuşu rahatsız etmiyor mu?

O kadar küçük enter tuşu rahatsız etmiyor mu?
Devşirme bir klavye olduğundan bahsetmiştik ancak hiçbir şekilde hiçbir tuşu rahatsız etmiyor arkadaşlar Bu tamamen alışkanlıklar ile alakalı bir durum. En absürt klavyeyi bile satın alsanız; bir süre sonra alışır ve kusursuz şekilde kullanmaya başlarsınız.

Ben halen daha çok memnunum, halen daha herkese öneriyorum; ilgili fiyattan.

"ALT Gr + 1" veya "ALT Gr + é" kombinasyonları ile büyüktür - küçüktür işaretlerini yapabilirsin.
Gerçekten mi? Denedim evet ama bu normal bir olay mı? Kod yazarken bu işimi çok zorlaştıracak. Ki arada kullanılsa dahi neden bu kadar zorlaştırılmış ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…