benmuhammed
Hectopat
Arkadaşlar, şu PresentationFontCache.exe ve Deviceassocaition Framework nedir? Bilgisayarımı temizlerken karşıma geldi. Ve önerebileceğiniz Anti-Virüs.
Son düzenleme:
Mailinizi girebilirsiniz sıkıntı olmaz, kredi kartı olmadan para çekemezler zaten merak etmeyin.Bilmiyorum. Ben belki sonraya tıkladım yine istedi.
Mailinizi girebilirsiniz sıkıntı olmaz, kredi kartı olmadan para çekemezler zaten merak etmeyin.
Rastgele bir e-posta da girebilirsiniz sıkıntı olmaz.Mailime 2'de bir preminium satın al falan demez değil mi. Geçici e-posta kullanabilir miyim? Zaten sadece 1 kerelik kullanacağım. Sadece tarama yapıp sileceğim.
Rastgele bir e-posta da girebilirsiniz sıkıntı olmaz.Mailime 2'de bir preminium satın al falan demez değil mi. Geçici e-posta kullanabilir miyim? Zaten sadece 1 kerelik kullanacağım. Sadece tarama yapıp sileceğim.
Rastgele bir e-posta da girebilirsiniz sıkıntı olmaz.
"Maybe later" 'a tıklayabilir misiniz ?
"Maybe later"'a tıklayabilir misiniz?
Evet hocam yazmayabilirsiniz, sorun olursa ekran resmi atabilirsiniz.Hocam optional diyor yazmasamda olur mu yani?
Evet hocam yazmayabilirsiniz, sorun olursa ekran resmi atabilirsiniz.
Hocam çakışabilirler, Kaspersky'in taraması bitince yapabilirsiniz.Şu an Kaspersky tam tarama yapıyor. Aynı zamanda Malwarebytes'in taramasını açsam bir şey olur mu?
Hocam çakışabilirler, Kaspersky'in taraması bitince yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.