Prime 95 CPU stres testi güvenilir mi?

Hocam 15. dakikadan sonra 68'de sabit kaldı virgül yükselip düşüyordu 5 dakika boyunca. Program için başarılı sayılır mı?

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    296,1 KB · Görüntüleme: 79
CPB mu kapattınız?
Evet, oyun dışında başka amaçla kullanmıyorum stok soğutucu ile acayip ısınıyordu kapatmak zorunda kaldım. 2. El sıvı soğutucu aldım onu test etmek istiyorum.

Dosya Ekleri

• 20201003_013921.jpg
    20201003_013921.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 78
Evet, oyun dışında başka amaçla kullanmıyorum stok soğutucu ile acayip ısınıyordu kapatmak zorunda kaldım. 2. El sıvı soğutucu aldım onu test etmek istiyorum.
Hayırlı olsun. Doğrudur, stok soğutucu yetmeyebilir. Bence CPB açın öyle test edin. Sıvı soğutucu farkı daha net belli olur.

Hayırlı olsun. Doğrudur, stok soğutucu yetmeyebilir. Bence CPB açın öyle test edin. Sıvı soğutucu farkı daha net belli olur.

Deneyeceğim Boost'u açıp. Bakıyorum bilgisayara hiç yükte gibiymiş gibi görünmüyordu 😂😂 herkes bu programı övüyordu indirdim dedim bir Technopat'a sorayım. Teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz.

Arkadaşlar bu programı anlamadım, doğru sonuç mu veriyor? (Temel hızda işlemci)

Standart işyükleri aslında daha doğru bir sonuç veriyor gibi. En azından beni içim durum böyle, bazen Prime 95 ile 48 saat stabilite testinden geçen işlemci, basit bir 2D oyun oynarken stabilitesini kaybedebiliyor. Bende tam anlayamadım bunu.

Deneyeceğim Boost'u açıp. Bakıyorum bilgisayara hiç yükte gibiymiş gibi görünmüyordu 😂😂 herkes bu programı övüyordu indirdim dedim bir Technopat'a sorayım. Teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz.
Rica ederim. Kullandığım tüm bilgisayarlarda en yüksek sıcaklığı bu programda gördüm. Wattmetre ile de test ediyorum. Diğer stres testlerinin aksine bu testi açınca tüketim fırlıyor. Daha ağırı varsa bilmiyorum. Bilen varsa yazsın, öğrenmiş oluruz. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı