Grizi
Hectopat
Daha fazla
Sizce NFS de ücretsiz verilir mi?
Aslında ben daha uzun bir şey yazmıştım ama modlar sağ olsun 3 numaraya vurmuşlar sorumu.Hayır.
Aslında ben daha uzun bir şey yazmıştım ama modlar sağ olsun 3 numaraya vurmuşlar sorumu.
Asıl sorumda 4 gün önce SDN'de yazılan bir yazıya göre NFS verilecekti fakat 7 saat önceki farklı bir sitenin yazısında EA Games'in Star Warsları dışında NFS'nin adı geçmiyordu.
(Yazdığım şeyde ne var anlamadım. Site adı vermek yasak mı? Kaynak belirtmeye çalıştım.)
![]()
Start Freeloading Over 30 Games with Prime Gaming For Prime Day 2022
Amazon Prime members are in for a real treat! Prime Gaming is thrilled to offer members even more free games as part of this year’s Prime…primegaming.blog
Teşekkürler.Verecekler zaten. Temmuz'da verilecek ama.
![]()
30 free games with Prime Gaming For Prime Day 2022 - Mass Effect Legendary, GRID Legends & more
Make sure you're subscribed to Prime Gaming on 12th July!gg.deals
Rica ederim.Teşekkürler.
İkisini de yapın?aga nfs heatı bekliyip prime gamingden mi alayım yoksa steam yaz indirimlerinden forza horizon4 mu alayım
Forza 4 ultimate edition alın. Nfs heatıda bekleyin onada arada bir girersiniz. Bana göre forza alınmalı. Zaten diğeri 2 hafta sonra beleş gelicek.aga nfs heatı bekliyip prime gamingden mi alayım yoksa steam yaz indirimlerinden forza horizon4 mu alayım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.