mariarty
Femtopat
Daha fazla
@bblokee, bir de indirimsiz fiyatından mı alacaktık?parasını hak etsin, indirimsiz fiyatından alalım. Bu durumun yüzsüzlükle alakası yok. Adamlar Türkiye pazarını umursamıyor, bir şunu anlamak istemiyorsunuz. Oyunu korsan oynayınca ya da indirimden satın alınca eleştiremez miyiz? Gerçi, size de kızamıyorum. Hayatınızda Ubisoft oyunundan başka oyun oynamadığınız için tek firmanın Ubisoft olduğunu düşünüyorsunuz. Yeni oyunlara da bir göz atın, tek firmaya bağlı kalmayın.
Dostum selam dediklerinin çoğuna katılsam da Prince of Persia'nın hakkını yediğini düşünüyorum çünkü bu oyunu firmasından ayrı olarak yargılamak gerekir. Nedenini soracak olursan ise bariz bir şekilde bu oyun klasik Ubisoft para kazanma methodlarının dışına çıkarak yeni bir şeyler üretmeye çalışan bir oyun en azından satın almasak bile piyasada 7. Far Cry'ın da milyonlarca sattığını görmektense Prince of Persia'nın beğenildiğini görmek isterim. Ama Ubisoft Türkiye'nin aşağılayıcı hareketlerini de görmezden gelmek tabii ki olmaz bu nedenle ben kendi şahsımca Ubisoft'u maddi anlamda destekleyecek herhangi bir şey yapmam ama güzel oyun güzel oyundur hakkını vermek gerekir. Bu arada bu dediklerimde Prince of Persia'yı aşırı övüyorum sanmayın özellikle fiyatı konusunda tam bir rezalet yine Türkiye fiyatlandırması olsa bile 850 TL'ye alınabilecek şaheserler var iken kendilerine biçtikleri bu aşırı değer komik. Korsan oyun konusunda da şahsen kim yaparsa yapsın bunu eleştiren çok ağır sığırdır özellikle bizimki gibi gerilemekte olan bir ülkede herhangi bir insanın eğlence amaçlı bu kadar yüksek miktarlar vermesini bekleyen varsa gitsin ampul taksın.