Prince of Persia: The Lost Crown Metacritic puanı 86 oldu!

• Konuyu başlatan xefe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 2.985
@bblokee, bir de indirimsiz fiyatından mı alacaktık? :) parasını hak etsin, indirimsiz fiyatından alalım. Bu durumun yüzsüzlükle alakası yok. Adamlar Türkiye pazarını umursamıyor, bir şunu anlamak istemiyorsunuz. Oyunu korsan oynayınca ya da indirimden satın alınca eleştiremez miyiz? Gerçi, size de kızamıyorum. Hayatınızda Ubisoft oyunundan başka oyun oynamadığınız için tek firmanın Ubisoft olduğunu düşünüyorsunuz. Yeni oyunlara da bir göz atın, tek firmaya bağlı kalmayın.

Dostum selam dediklerinin çoğuna katılsam da Prince of Persia'nın hakkını yediğini düşünüyorum çünkü bu oyunu firmasından ayrı olarak yargılamak gerekir. Nedenini soracak olursan ise bariz bir şekilde bu oyun klasik Ubisoft para kazanma methodlarının dışına çıkarak yeni bir şeyler üretmeye çalışan bir oyun en azından satın almasak bile piyasada 7. Far Cry'ın da milyonlarca sattığını görmektense Prince of Persia'nın beğenildiğini görmek isterim. Ama Ubisoft Türkiye'nin aşağılayıcı hareketlerini de görmezden gelmek tabii ki olmaz bu nedenle ben kendi şahsımca Ubisoft'u maddi anlamda destekleyecek herhangi bir şey yapmam ama güzel oyun güzel oyundur hakkını vermek gerekir. Bu arada bu dediklerimde Prince of Persia'yı aşırı övüyorum sanmayın özellikle fiyatı konusunda tam bir rezalet yine Türkiye fiyatlandırması olsa bile 850 TL'ye alınabilecek şaheserler var iken kendilerine biçtikleri bu aşırı değer komik. Korsan oyun konusunda da şahsen kim yaparsa yapsın bunu eleştiren çok ağır sığırdır özellikle bizimki gibi gerilemekte olan bir ülkede herhangi bir insanın eğlence amaçlı bu kadar yüksek miktarlar vermesini bekleyen varsa gitsin ampul taksın.

Oyunu oynamadım ama izlediklerim kadarıyla bile leş olmadığını görebiliyorum. Valhalla'da bomboş 100 görev daha ekleyeceklerine metroidvania türüne odaklansınlar belki Ori'ye yakın bir iş çıkar. Hiç sanmıyorum tabii Far Cry 3.07, 3.08, 3.09 çıkarmaya devam edeceklerdir. Ama ben şahsen oyunu satın almayacağım, daha da Ubisoft oyunu satın alır mıyım bilmiyorum. Sadece twitter olayı değil, Valhalla ve Mirage oynadığım en sıkıcı oyunlardı. Gamepass'e gelirse denerim.

özellikle fiyatı konusunda tam bir rezalet yine Türkiye fiyatlandırması olsa bile 850 TL'ye alınabilecek şaheserler var iken kendilerine biçtikleri bu aşırı değer komik. Korsan oyun konusunda da şahsen kim yaparsa yapsın bunu eleştiren çok ağır sığırdır özellikle bizimki gibi gerilemekte olan bir ülkede herhangi bir insanın eğlence amaçlı bu kadar yüksek miktarlar vermesini bekleyen varsa gitsin ampul taksın.
Adamlar doları 17 TL üzerinden almışlar, dolar şu anda 30 TL :D Yurtdışında oyun 50 dolar. Bize özel fiyatlandırma yapıyorlar. Paramızın çok bir değeri kalmadı 850 TL 5 sene önce çok gözükürdü. 1.5-2 saatlik dandirik sinema biletleri bile 200 TL civarına gelmiş. Dışarda kahve içmek istesen 80-120 TL aralığında. O yüzden yaklaşık 20 saat civarı süren bir oyun için fiyatlandırma iyi.

Adamlar doları 17 TL üzerinden almışlar, dolar şu anda 30 TL :D yurt dışında oyun 50 dolar. Bize özel fiyatlandırma yapıyorlar. Paramızın çok bir değeri kalmadı 850 TL 5 sene önce çok gözükürdü. 1.5-2 saatlik dandik sinema biletleri bile 200 TL civarına gelmiş. Dışarıda kahve içmek istesen 80-120 TL aralığında. O yüzden yaklaşık 20 saat civarı süren bir oyun için fiyatlandırma iyi.

Kanka ben zaten dolar fiyatlandırmasından bahsetmedim yurtdışındaki fiyatı direk saçma metroidvania türünde bir oyun için 50 dolar çok fazla. Hem bu hareketleri ileride başka firmalara da cesaret verebilir.

Oyunu oynamadım ama izlediklerim kadarıyla bile leş olmadığını görebiliyorum. Valhalla'da bomboş 100 görev daha ekleyeceklerine metroidvania türüne odaklansınlar belki Ori'ye yakın bir iş çıkar. Hiç sanmıyorum tabii Far Cry 3.07, 3.08, 3.09 çıkarmaya devam edeceklerdir. Ama ben şahsen oyunu satın almayacağım, daha da Ubisoft oyunu satın alır mıyım bilmiyorum. Sadece Twitter olayı değil, Valhalla ve Mirage oynadığım en sıkıcı oyunlardı. Game Pass'e gelirse.

Vallahi kanka ben epey uzun bir süre Ubisoft'un hiçbir oyununu oynamamıştım. Çıkan AC'ler vs Unity'e biraz bakıp hepsini sallamıştım. Onlardan sonra benim için en iyi gelen Valhalla olmuştu ama nedeni çok kaliteli olması değil de hem açık dünyadaki Event'ların eğlenceli olması hem manzaralar hem de genel olarak hikaye öncekilere kıyasla biraz daha takip edilebilir geldi. Ama kesinlikle bir daha benzer türde gelse oynamam çünkü herifler zaten sıkıcı combat sistemine bir de gidip 2 3 tane uzun DLC koydu ben zaten oyunlarda her şeyi didik didik ederim o yüzden oyunun süresi de epeyce uzundu dahasına da gerek yok.

86 çok olmuş. Klasik Ubisoft "işlevsizi".

Kanka o kadar da değil be emülatörle biraz denedim hani Avatar'ın 76 aldığı yerde bunun 86 alması bana garip gelmez çünkü en azından farklı bir şey yapmış ve insanlar da bunu teşvik etmek ister. Bu kadar büyük bir firmanın potansiyelini boş boş şeylere harcamasını kimse istemez.

Son düzenleme:
Vallahi kanka ben epey uzun bir süre Ubisoft'un hiçbir oyununu oynamamıştım. Çıkan AC'ler vs Unity'e biraz bakıp hepsini sallamıştım. Onlardan sonra benim için en iyi gelen Valhalla olmuştu ama nedeni çok kaliteli olması değil de hem açık dünyadaki Event'ların eğlenceli olması hem manzaralar hem de genel olarak hikaye öncekilere kıyasla biraz daha takip edilebilir geldi. Ama kesinlikle bir daha benzer türde gelse oynamam çünkü herifler zaten sıkıcı combat sistemine bir de gidip 2 3 tane uzun DLC koydu ben zaten oyunlarda her şeyi didik didik ederim o yüzden oyunun süresi de epeyce uzundu dahasına da gerek yok.
Origins ve Odyssey oynamadıysanız Valhalla'nın güzel gelmesi çok normal, 3 oyun da aşağı yukarı aynı işi yapıyor çünkü. Ben aralarında en çok Odyssey'i sevmiştim bu arada. Aynı durumu ben Far Cry Primal'da yaşamıştım, Far Cry 3 dahil hiçbirini oynamamıştım, Primal oynadım gayet keyif aldım severek oynamıştım. Ama diğer bütün Far Cry'ları oynayanlar oyunu sevmemişti aynı tas aynı hamam diye. Gerçi yine de en yenilikçi Far Cry Primal'dı bence çünkü diğerleri 3'ün kopyası direkt.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı