Print Screen Tuşuna Ekran Alıntı Aracını Atamak

Print Screen tuşuna basınca eskiden direkt tam ekran olarak panoya ekran görüntüsünü kopyalıyordu. Şu anda ekran alıntı aracı açılıyor. Ben onun için Win+Shift+S kısayolunu kullanıyorum. Print Screen tuşunu eskisi gibi kullanmanın bir yolu var mı? Windows 11'de bu ayarı bulamadım

Edit: Win11'de aşağıdaki ayarı kapatarak bahsettiğim şekilde kullanabilirsiniz.
1726049902908.png

Forum üzerinde ekran görüntüsü almaları için insanlara LightShot yazılım uygulamasını öneriyorum. Bana Sosyal dışında resim yükleme platformu paylaşmayın diye ceza geliyor. Ben uygulama bağlantısını paylaşıyorum. Görsel LightShot yükleyip paylaşın demiyorum. Sonrasın da bu konu hakkında Bize ulaşın ve forum üzerinden konu açtım. O sırada büyük ihtimalle ceza veren yetkili aktif olduğundan konuyu bile açmadı. Bize ulaşından ise yazdığımız itirazlara herhangi bir geri bildirim gelmiyor.

Şahsen son verilen cezalardan aşırı rahatsız oldum. Bir sürü yazım yanlışı yaptığım mesaj oluyor. Bu konularda ceza alınca herhangi bir itirazım olmuyor. Ama mantıksız bir konuda ceza alınca insan kırılıyor. Ayrıca ceza alınca itiraz edeceğimiz bir mecra bile yok. Konusu açılanlara ise moderatörler fırça çekip, kilitliyorlar. Foruma girmek bile içimden gelmiyor.

Bu uygulama kullanırken LightShot rahatlığı ne yazık ki göremiyorum. Ayrıca Windows 10 kullanmayan insanlara LightShot uygulama bağlantısını attığım da ceza almaya devam mı edeceğim?

Sizden ricam çoğu XenForo alt yapısı kullanan forumun yaptığı gibi, forum destek diye bir kategori eklemenizdir. Bu kategori sadece moderatörlerin gördüğü konuları içersin. Kullanıcıların sorun, şikayet ve önerilerini buraya konu olarak açsınlar.

Ayrıca yasaklı uygulama, site vb. için de bir adet konu oluşturulmalı diye düşünüyorum.

Hocam ben bir keresinde sözde yasa dışı bilmem ne yüzünden ceza yemiştim 1 saat sonra silinmişti cezam. Ayda yılda bir bize düşman olmayan moderatörler bakıyor cezalarımıza.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı