Prison Architect tam ekran out of range hatası

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Monitörüm 60Hz, oyun tam ekrana geçince 169Hz'de çalışıyor ve "out of range" hatası veriyor. Oyunu pencere modunda başlatıyorum, sorunsuz çalışıyor ancak oyunun zevkini alamıyorum (arada masaüstüne geçiyor falan).
Oyundan tam ekranı aktifleştirdiğimde tam ekrana geçiyor yine rahat bir şekilde oynayabiliyorum fakat bir sonraki oyuna girişimde tekrar pencere modunda başlatmam gerekiyor. Acaba yenileme hızını (refresh rate) nasıl değiştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunla ilgisi yok demen bile komedi hata alıyorsun. Aldığın sistem hakkında bilgi vermiyorsun. Sistemin hakkında bilgi alabileceğim bir yöntem istiyorum senden mızmızlanıyorsun.

2017 Eylül ayından kalma sürücü ile takılıyorsun.
İlk olarak aşağıdan güncel sürücüyü yükle.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA

Masaüstü çözünürlüğünü 1280x1024 dışında bir şeye ayarla 4:3 yada 16:9 olsun.
1024x768-1280-720-1920x1080 gibisinden.

Yanlış anlaşıldım sanırım, sadece öyle düşünüyorum dedim ve yanılabileceğimi de ekledim. Eğer yanlış anlattıysam veya yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Sürücüyü yüklüyorum olursa veya olmazsa aktarırım.

Sürücüyü güncelledim ve çözünürlüklerin (hem masaüstü çözünürlüğü olarak hem de oyun çözünürlüğü olarak) büyük çoğunluğunu tek tek denedim, yaklaşık %80'i hatasız açıyor ancak görüntü iyi değil ayrıca 1280x1024 ve bazıları da yine aynı şekilde oluyor.

Yanlış anlaşıldım sanırım, sadece öyle düşünüyorum dedim ve yanılabileceğimi de ekledim. Eğer yanlış anlattıysam veya yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Sürücüyü yüklüyorum olursa veya olmazsa aktarırım.

Sürücüyü güncelledim ve çözünürlüklerin (hem masaüstü çözünürlüğü olarak hem de oyun çözünürlüğü olarak) büyük çoğunluğunu tek tek denedim, yaklaşık %80'i hatasız açıyor ancak görüntü iyi değil ayrıca 1280x1024 ve bazıları da yine aynı şekilde oluyor.
Monitörün sunduğu en son çözünürlüğe ayarlayın. Eğer oyun açılmazsa oyun farklı bir çözünürlükte açıp oyun içinde masaüstü çözünürlüğünüzü ayarlayıp değiştirin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı