Prison Break Abartılıyor mu?

babafing1212

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Prison Break hayranları diziyi en iyisi, en kral, en zeki karakter falan zannediyorlar. Bir de bunun üstüne diziyi Breaking Bad ve BCS ile karşılaştırıyorlar. Prison Break hayatımda gördüğüm en abartılmış dizilerden. 1. sezon müthişti fakat sonrası acayip sıkıcı. Ayrıca Michael gelmiş geçmiş en zeki dizi karakteri falan değil. Bana göre Sherlock Holmes, Walter, Gustavo falan daha zeki karakterler. Sizin düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence biraz fazla seviliyor ama en abartılmış dizi falan da olduğunu düşünmüyorum. Michael'dan daha zeki birçok karakter var (Sherlock Holmes, Walter Bishop, Gregory House vs.) Şahsen benim için S değilse de A tier bir dizidir.

Bence abartılmıyor ama en abartılmış dizi falan da olduğunu düşünmüyorum. Michael'dan daha zeki birçok karakter var (Sherlock Holmes, walter bishop vs.) Şahsen benim için s değilse de a tier bir dizidir.

Hocam dizi 1. sezon hariç çöp bana göre nasıl zevk alıyorlar anlamadım Breaking Bad yan dizisi BCS bile 80 ile çarpar Prison'u.

Hocam dizi 1. sezon hariç çöp bana göre nasıl zevk alıyorlar anlamadım Breaking Bad yan dizisi BCS bile 80 ile çarpar Prison'u.
O kadar değil bence. Son 2 sezon olmasa çok daha güzel kapanış yapardı ama boş yere uzatmayı seçmişler. 4. sezona kadar en iyi diziler arasında yer alır.

İnternette görüyorum sık sık ergenler tavsiye ediyor ben pek beğenemedim açıkçası belki bir gün açıp baştan bakarım. Lost, Breaking Bad, the sopranos gibi diziler daha iyi bence.

Bana göre de Breaking Bad sıkıcı. O kadar sıkıcıydı ki, 1 bölümü tamamlamadan kapamıştım.

Senin serinin 2. sezonunu beğenmemen seriyi çöp yapmaz, 2. sezonu da gayet iyi yazılmış bir sezondur. O kadar ince ve titizlikle düşünülmüş bir olay örgüsü var ki bu her yazarın yapabileceği bir şey değildir. Şuna katılıyorum ama 1. ve 2. sezona nazaran 3. sezon biraz daha kötü. Ama bu serinin kötü olduğu anlamına gelmez.

Birinin bir bölümünü bile bitiremediği bir diziye sıkıcı demesi çok garip geliyor.
Yorumumu alıntılasaydın bari. Hem bana istinaden yazıyorsun hem cevapla bile yapmıyorsun. Moderatör olmuşsun bir de.

Bitirdikten sonra mı sıkıcı deme hakkımız oluyor? Sıkıcı gelmiş ki sıkıcı olduğunu belirtmişim. Bir dizinin sıkıcı olduğunu belirtmek için bir bölümünü bitirmeye gerek yok. Sıkıcı olduğunu bildiğim bir şeyi izlemenin bir anlamı da yok. Saçma bir yorum.

Breaking Bad, Prison Break. Hepsi farklı tür ve konuları ele alıyor. Breaking Bad dizisinden sıkılan adam Prison Break dizisini sevebilir veya tam tersi de olabilir. Breaking Bad kimyayla uğraşan adamı konu alıyor. İlk bir kaç bölüm aksiyon yok. Bitirmiş biri olarak çok sevdim. Bir diziyi 1-2 bölüm izleyip sıkılıp bırakmayın. Zaten ilk kez başladığınız için başta alışık değilsiniz diye bunlar oluyor. Prison Break da güzel bir dizidir. Fakat karakter karşılaştırma şeylerini hiç sevmiyorum. Her karakterin gücü, zeka, bedeni kendi evrenine göredir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı