Prison Break neden abartılıyor?

Skyler'ı seven yok zaten. Fakat her dizide gıcık olduğumuz birileri oluyor. Bir kişi yüzünden o muhteşem oyunculuk ve kurguyu bir kenara atmak doğru olmaz.
:)
@Denji Ne :D? Dizideki bir kadına sinir olduğunuz için diziyi güzel bir dizi olmaktan mı çıkardınız? Garip.
Güzel olmaktan çıkarmadım. Güzelliğinden ödün veremem fakat o sahneden sonra nedense diziye buz kesildim :D.

Popüler kültür kölesi oldu, tabii ki abartılacak. Prison Break izlememiş ergenler sosyal medyada kullanıcı adlarını ...scofield yapıyorlar, sinir oluyorum. Ayrıca insanlar bu kadar uzun dizileri nasıl izleyebiliyorlar ya, sıkılırım ben. Izlediğim en uzun dizi 6 sezon ile The Flash.
İzlediğim en uzun dizi Friends ve bir buçuk ayda izlemiştim :D

Güzel bir dizi fakat dediğiniz gibi çok abartılıyor. Breaking Bad gibi bir başyapıt ile kıyaslayanları falan görüyorum.
Onlara demen gereken tek şey :
tumblr_mpl6qhETXW1qhga5yo4_250.gif

Yapma aklıma Friends ve How I Met Your Mother geliyor.

Ya şu How I Met Your Mother'ı hatırlatmayaydın iyiydi... Dizi bittikten sonra 3 saat boyunca boş boş duvara baktım ben ne izledim diye :D. Ama günahını almayayım, bayağı komikti :).

Başlarsam eğer bütün derslerim ve işlerim aksayabilir kendimi tutamam. Üzümlü keklerim onlar benim.
Ya şu How I Met Your Mother'ı hatırlatmayaydın iyiydi... Dizi bittikten sonra 3 saat boyunca boş boş duvara baktım ben ne izledim diye :D. Ama günahını almayayım, bayağı komikti :).
Dizi bittiğinde bütün sahneler gözümün önünden geçti. 2 Hafta hiç bir şekilde dizi izlemedim boşluğa düşmüştüm.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı