Çözüldü Pro H610M-G DDR4 anakarta AMD işlemci takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xsparkle

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben Intel i5 12400F kullanıyorum. Çoğunlukla oyun oynuyorum. Bunun için AMD Ryzen 5 5600 almak istiyorum. Elimdeki anakart bu AMD işlemciyi alsam uyumlu olur mu? Soket olarak üstüne bir de kule tipi soğutucu takacağım. Uyumlu olmazsa maalesef anakart da mı değiştirmem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba ben Intel i5 12400F kullanıyorum. Çoğunlukla oyun oynuyorum. Bunun için AMD Ryzen 5 5600 almak istiyorum. Elimdeki anakart bu AMD işlemciyi alsam uyumlu olur mu? Soket olarak üstüne bir de kule tipi soğutucu takacağım. Uyumlu olmazsa maalesef anakart da mı değiştirmem gerekiyor?

Merhaba uyumlu degildir.

Merhaba uyumlu degildir.

Çözüm
Ne uzar ne kısalırsınız bu değişiklikle. İlla işlemci değiştireceğim diyorsanız da bunun yerine i5 12600K/KF, i7 13700F, i5 14400F, i7 14700F gibi bir işlemcilere bakın.

Bana kalsa o sistemde ekrankartını satar üzerene ekleyerek RX6700, RTX 3060ti gibi kartlara bakarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı