Problem fasikül tavsiyesi

AYT matematik ne durumda iyiyse bence AYT'de net kazanmaya bakın olmadı bir yandan günde 20-30 soru problemlerden çözebilirsiniz. Bence dediğim gibi Bilgi Sarmal tam sizin aradığınız nitelikte ben sadece Bilgi Sarmal çözmeme rağmen problemlerde soru kaçırmayacak seviyedeyim. ( ekstra zor gelen sorular hariç). Bilgi Sarmal'ı bu kadar övmemin sebebi bu benim mezun senem geçen yılda ne kadar orijinal yayınlarından ve toprak yayınlarından soruda çözsem soru tipi ve çeşidi olarak çok kıttı. Bilgi sarmalda hem soru çeşidi fazla hem de ÖSYM'ye yakın soruyor. Ayrıca bu yılda MEB tabanlı sorular gelecek ogm materyalede bakmanızı oradaki soruları taramanızı öneririm.

Şu an AYT matematikte mert hocanın kampını bitirmek üzereyim acil soru bankası ile yaptıklarımı destekliyorum. Sadece endişem TYT matematik. Temel kavramlar kısmında çoğu soruyu yapabiliyorum ama problemlere gelince 2 sorudan sonra tıkanıyor ve matematiği bırakmak zorunda kalıyorum. Dediğiniz Bilgi Sarmal kitabını ben en iyisi sipariş vereyim. Bilgi Sarmal yayınlarının denemeleri olsun soruları olsun bence kaliteli sorular. Cevabınız ve öneriniz için teşekkür ederim. İyi sosyaller dilerim.

Şu an AYT matematikte mert hocanın kampını bitirmek üzereyim acil soru bankası ile yaptıklarımı destekliyorum. Sadece endişem TYT matematik. Temel kavramlar kısmında çoğu soruyu yapabiliyorum ama problemlere gelince 2 sorudan sonra tıkanıyor ve matematiği bırakmak zorunda kalıyorum. Dediğiniz Bilgi Sarmal kitabını ben en iyisi sipariş vereyim. Bilgi Sarmal yayınlarının denemeleri olsun soruları olsun bence kaliteli sorular. Cevabınız ve öneriniz için teşekkür ederim. İyi sosyaller dilerim.
Sınava az kaldı yüklenin yüklenebildiğiniz kadar ne kadar soru görmek o kadar iyidir. Başarılarınızın devamını dilerim hoşçakalın.

Acil yayınlarının problem denemesi var çözerken beni biraz zorlamıştı ama faydasının olduğunu düşünüyorum ona da bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı