Profil resminizin hikayesi

Wei Shen; Hong Kong Polisi'nin Triad'lara sızması için gizli görevde bulunan bir Çinli gizli SDU polisidir. Wei çok yetenekli bir dövüş sanatçısı, nişancı ve şofördür. Arkadaşlar ve mafya arasında seçim yapmak zorunda kalan benim sevdiğim bir karakter. (Sleeping Dogs) Oyun iyi, oynamayanlara tavsiye ediyorum. Türkçe yama seçeneği de mevcut, hikayeyi anlamadan oyunu oynamak saçmalıktır.

Ben bu foruma 2013'te üye oldum. O zamanlar nasıl bir avatar koysam diye düşünürken, o zamanlar daha yeni satın aldığım; Counter Strike : Global Offensive oynunun logosunu koymaya karar verdim. Yanlışım olmasın o zamanlar logo avatarımdaki gibiydi.

Call of Duty Black Ops 3 oyunundan bir karakter. Ağzından 'Fuck*ng' kelimesi eksik olmayan biridir kendisi. Ben de komik bulduğum için bunu yaptım. Youtube hesabımda böyle zaten.

İzmir/Foça'ya giderken dağ yolunda arabayı çekebileceğiniz köşeler mevcut. Fotoğraf için çok uygun ya da kısa molalar, denize giderken durup arkadaşa çektirmiştim sanırım..

@Murat5038 Sizin profil fotoğrafınızın hikayesi nedir? :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı