Profondo vs Eros parfüm

Berkermcls

Decapat
Daha fazla  
Hangi parfüm alabilirim?

Arkadaşlar merhaba yaz için parfüm arıyorum da fiyat önemli değil. Güvendiğim bir muadil sitesi var oradan alacağım zaten.

Şu an aklımda profondo ve eros var. İkisini de denemedim etraftan duydum. İkisinden birini almak istiyorum. Hangisini alabilirim veya sizin de bir fikriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Versace Eros çok fazla yaz için bence uygun değil ama profondo olarak bahsettiğin Acqua di gio profondo - eau de parfum versiyonuysa yani lacivert ama aşağıya gittikçe rengi açılan şişeyse, yayılımı orta ama kalıcılık olarak fresh parfüme göre başarılı ve kokusu okyanusu andırıyor.

Versace Eros çok fazla yaz için bence uygun değil ama profondo olarak bahsettiğin Acqua di gio profondo - eau de parfum versiyonuysa yani lacivert ama aşağıya gittikçe rengi açılan şişeyse, yayılımı orta ama kalıcılık olarak fresh parfüme göre başarılı ve kokusu okyanusu andırıyor.
Yani profondo alınır mı sence

Acqua di gio ailesi kesinlikle yazın en başarılı parfüm ailesi.

Eros maalesef çok popüler ve performans olarak da zayıf.
ADG serisinin hepsi başarılı ve güzel kokular sadece ADG Absolu tercih edilmemeli.
Yaz için biraz ağır kalıyor.

Bunlar dışında;
Ysl y EDP.
JPG Le Beau ve paradise garden.
Dior Sauvage(son tercih olmalı)
Creed aventus.

Gibi parfümlere de bakabilirsiniz.

Acqua di gio ailesi kesinlikle yazın en başarılı parfüm ailesi.

Eros maalesef çok popüler ve performans olarak da zayıf.
ADG serisinin hepsi başarılı ve güzel kokular sadece ADG Absolu tercih edilmemeli.
Yaz için biraz ağır kalıyor.

Bunlar dışında;
Ysl y EDP.
JPG Le Beau ve paradise garden.
Dior Sauvage(son tercih olmalı)
Creed aventus.

Gibi parfümlere de bakabilirsiniz.
Eyvallah dostum profondo almaya karar verdim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı