Türk impostor Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Merhaba "site.ac" denen bir siteden domain aldım. "profreehost" dene bir hostinge bağlamayı çalıştım ancak namserverlerı doğru girmeme rağmen profreehost hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebelirim?
Merhaba "site.ac" denen bir siteden domain aldım. "profreehost" dene bir hostinge bağlamayı çalıştım ancak namserverlerı doğru girmeme rağmen profreehost hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebelirim?
C Cem Özmen Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #2 InfinityFree kullan. Artı 0 Eksi
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.730 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 22 Haziran 2024 #3 Nameserver'ların yönlenmesi 24 saat kadar sürebilir. Biraz beklemenizi öneririm. Artı 0 Eksi
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.172 Çözümler 96 23 Haziran 2024 #4 intodns.com adresinden sitenizin ns'lerinin güncelelnip güncellenmediğini kontrol edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Türk impostor Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #5 Myk61 dedi: intodns.com adresinden sitenizin ns'lerinin güncelelnip güncellenmediğini kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... LazJedi dedi: Nameserver'ların yönlenmesi 24 saat kadar sürebilir. Biraz beklemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... merhabalar iki gün bekeldim ama bu soryun devam ediyor başka öneriliriniz var mı? Artı 0 Eksi
Myk61 dedi: intodns.com adresinden sitenizin ns'lerinin güncelelnip güncellenmediğini kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... LazJedi dedi: Nameserver'ların yönlenmesi 24 saat kadar sürebilir. Biraz beklemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... merhabalar iki gün bekeldim ama bu soryun devam ediyor başka öneriliriniz var mı?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.172 Çözümler 96 24 Haziran 2024 #6 Türk impostor dedi: merhabalar iki gün bekeldim ama bu soryun devam ediyor başka öneriliriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Söyediğim siteden ns'lerin doğru yönlendirildiğini kontrol ettiniz mi? Artı 0 Eksi
Türk impostor dedi: merhabalar iki gün bekeldim ama bu soryun devam ediyor başka öneriliriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Söyediğim siteden ns'lerin doğru yönlendirildiğini kontrol ettiniz mi?
KS KS Türk impostor Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #7 Myk61 dedi: Söyediğim siteden Ns'lerin doğru yönlendirildiğini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam profreehost.com diye girim çoğu şey tikli görüm 1-2 tanesi ünelm işareti içeriyordu ama bir şey analamdım pek çıktım. Artı 0 Eksi
Myk61 dedi: Söyediğim siteden Ns'lerin doğru yönlendirildiğini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam profreehost.com diye girim çoğu şey tikli görüm 1-2 tanesi ünelm işareti içeriyordu ama bir şey analamdım pek çıktım.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.172 Çözümler 96 24 Haziran 2024 #8 Türk impostor dedi: Hocam profreehost.com diye girim çoğu şey tikli görüm 1-2 tanesi ünelm işareti içeriyordu ama bir şey analamdım pek çıktım. Genişletmek için tıkla... Kendi domain adresinizi girin ve en üstteki nameserverlar ne gösteriyor kontrol edin sadece. Artı 0 Eksi
Türk impostor dedi: Hocam profreehost.com diye girim çoğu şey tikli görüm 1-2 tanesi ünelm işareti içeriyordu ama bir şey analamdım pek çıktım. Genişletmek için tıkla... Kendi domain adresinizi girin ve en üstteki nameserverlar ne gösteriyor kontrol edin sadece.
KS KS Türk impostor Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #9 Myk61 dedi: Kendi domain adresinizi girin ve en üstteki nameserverlar ne gösteriyor kontrol edin sadece. Genişletmek için tıkla... Hoacağım benim doamin subdomain olduğu içim kabul etmiyor Artı 0 Eksi
Myk61 dedi: Kendi domain adresinizi girin ve en üstteki nameserverlar ne gösteriyor kontrol edin sadece. Genişletmek için tıkla... Hoacağım benim doamin subdomain olduğu içim kabul etmiyor
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.730 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 24 Haziran 2024 #10 Türk impostor dedi: Hoacağım benim doamin subdomain olduğu içim kabul etmiyor Genişletmek için tıkla... Ücretsiz hizmetlerde böyle problemler yaşamak çok normal. Artı 0 Eksi
Türk impostor dedi: Hoacağım benim doamin subdomain olduğu içim kabul etmiyor Genişletmek için tıkla... Ücretsiz hizmetlerde böyle problemler yaşamak çok normal.