Program Dosyalarındaki Rastgele Klasörler Virüs müdür?

Dedikleriniz iş görebilir. Hocam bilmediğimden soruyorum, USB ile neden yüklenemez?

Kaç kere yaptım çalıştırdan mrt ile tam tarama da yaptım ama hiçbir virüs ile karşılaşmadı.

Microsoft Defender Antivirüs ile bir tarama yapamyı deneyin, belki saçma ve güvensiz gelecek ancak Malwarebytes'ı korsan olarak indirmeyi deneyin. Dışardan USB ya da bir disk ile antivirüs programı yükleyemezseniz malesef ya format atacaksınız ya da korsan yazılım kullanacaksınız.
Bilgisayarı yarına kadar kullanmayıp bir bilgisayarcıda da işinizi halledebilirsiniz.
Kaç kere yaptım çalıştırdan mrt ile tam tarama da yaptım ama hiçbir virüs ile karşılaşmadı.

Novirusthanks hakkında biraz araştırma yaptım. Twitter sayfalarında (https://twitter.com/novirusthanks) hakkında kısmında, "yazılım geliştirme ve yazılım güvenliğine odaklanan bir siber güveenlik şirketi" yazıyor. ESET'e ve herhangi bir antivirüs sitesine girememen çok anormal. Novirusthanks adlı dosyanın bilgisayarına nereden bulaştığını çözemezsen de ben bilgisayarına format atmanı öneriyorum. Format attıktan sonra da bir virüs programıyla iyice bir tara. Eğer bir virüs programı vesaire yükleyemezsen, disklerini temizleyebilirsin. Yani Windows'u bile silebilirsin bilgisayarından. Sonra tekrar yüklersin. Olmadı bilgisayarcıya gidersin. Son olarak bilgisayarına herhangi bir flash bellek ya da telefon bağlamanı önermiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı