Çözüldü "Program:Win32/Uwasson.A!ml" için ne yapmam gerekir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FiZoe

Centipat
Bilgisayarıma nereden bulaştığını bilmediğim bir virüs ve Windows Defender ile kaldıramıyorum daha önce de bulaşmıştı ama o zaman kaldırabilmiştim. Fakat şimdi yapamıyorum, resimde altı (yeşil) çizili .exe dosyasını da bulamadım yardımcı olur musunuz?
Uwamson değil uwasson yazımı yanlış değil.

virüs.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette bunun yanlış değerlendirme olduğunu söyleyen birkaç kaynak var. Yine de VirüsTotal sitesine indirdiğiniz dosyayı koyarsanız daha iyi bir sonuç alırsınız. Ne indirmiştiniz? NetHack tarzı bir şey mi?
Appdata dosyası kullanıcıya görünmeyen bir dosyadır. Yolu direkt aratırsanız çıkar sanırım. O programın olayla bir alakası yokx etkilenen diyor adı üstünde.

İnternette bunun yanlış değerlendirme olduğunu söyleyen birkaç kaynak var. Yine de virüstotal sitesine indirdiğiniz dosyayı koyarsanız daha iyi bir sonuç alırsınız. Ne indirmiştiniz? Nethack tarzı bir şey mi?
Appdata dosyası kullanıcıya görünmeyen bir dosyadır. Yolu direkt aratırsanız çıkar sanırım. O programın olayla bir alakası yokx etkilenen diyor adı üstünde.

IDM'nin deneme sürümünü indirmiştim gezginlerden onunla 2 film indirdim izlemek için bundan kaynaklı olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı