Programlama için matematik şart mı?

Çok ama çok teşekkür ederim. Amazon sitesinden kitap arayacağım.
Amazon sitesinden kastığınız bu site mi?

Hocam yazılım konularında hep yorumlarınızı gördüm hep karamsar bakıyorsunuz.

Hocam yazılım konularında hep yorumlarınızı gördüm hep karamsar bakıyorsunuz.
Yazılım konularında sinir olduğum 2 şey var:
1) İnsanlar genellikle kendi öğrenme tarzlarını ve aşamalarını genel geçer bilgi gibi paylaşıyor ve buna sinir oluyorum.

2) İnternette kolayca bulabileceği ve hakkında milyon tane kaynak olan soruları burada soranlar. Sadece burada değil Stackoverflow'da da soranlara sinir oluyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Even if 99% of the time you won't need it, there is a 1% chance that you might and it is in those moments that separate out a great programmer from average ones."

Hocam belki sıkıntı sizde düşündünüz mü hiç? 17 yaşında bu kadar sinir genç yaşlanırsınız.

Yazılımcılık programcılık gibi işlerde matematik şart matematik hayatımızın her alanında lazım olacak.
Şimdiden iyi çalışmalar.

Hocam belki sıkıntı sizde düşündünüz mü hiç? 17 yaşında bu kadar sinir genç yaşlanırsınız.
Hocam gören de küfürler yağdırıyorum sanacak. Yine de yapıcı eleştirinizden dolayı teşekkür ediyorum, eğer sinirliymişim gibi gözüküyorsam daha sakin mesajlar yazmaya çalışırım bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…