Katilmiyorum buna, vakit kaybina neden olacak. 10 yasindaysan vaktin bolsa neyse de, fark ediyor iste.Hocam mesele öğrenmeyi öğrenmek. Ha PHP ile başlasın ha Python. Fark etmez fazla.
Katilmiyorum buna, vakit kaybina neden olacak. 10 yasindaysan vaktin bolsa neyse de, fark ediyor iste.Hocam mesele öğrenmeyi öğrenmek. Ha PHP ile başlasın ha Python. Fark etmez fazla.
O zaman niye programlama öğrensin ki?Belli bir amacı yoksa?
Amac yoksa niye ogrensin ki? Amac neden olur ogrenmeye muhtemelen. Amacini belli bir noktada anlar buyuk ihtimal.Belli bir amacı yoksa?
Fark eder.Hocam mesele öğrenmeyi öğrenmek. Ha PHP ile başlasın ha Python. Fark etmez fazla.
Yok yani. İlla web ya da gömülü sistemlerde ilerleyeceğim demiyor mesela. Tam emin değil.O zaman niye programlama öğrensin ki?
O yuzden sormusuz ya?Yok yani. İlla web ya da gömülü sistemlerde ilerleyeceğim demiyor mesela. Tam emin değil.
Web ayrı bir konu gömülü sistemler ayrı. İllaki birini seçecek ki o alandan ilerleyecek. Tam emin olamama nasıl oluyor?Yok yani. İlla web ya da gömülü sistemlerde ilerleyeceğim demiyor mesela. Tam emin değil.
Ben de zaten tam emin değil dedim ya. Emin değilse? Belki veri bilimi daha hoşuna gidecek ama bilmiyor. Yani kendini keşfetmesi lazım. Ünide olsa adam dersine girecek hangisine ilgisi varsa belli olacak.O yuzden sormusuz ya?Eki Görüntüle 1462300
Şöyle diyeyim. Alanını belirleyip ona göre ilerlerse faydası yok değil.Web ayrı bir konu gömülü sistemler ayrı. İllaki birini seçecek ki o alandan ilerleyecek. Tam emin olamama nasıl oluyor?
Web ayrı bir konu gömülü sistemler ayrı. İllaki birini seçecek ki o alandan ilerleyecek. Tam emin olamama nasıl oluyor?
Evet hocam. Mesela ABD'deydi herhalde. İlk sene her alandan ders alıyorsun. Sonra istersen alanında devam ediyorsun. İstersen de alanını değiştiriyorsun. İnsanlar kendilerini keşfediyor.El Kalem arkadaşa katılıyorum. Ünileri düşünün. Oraya tonla insan geliyor. Sizce herkes ne istediğini biliyor mu? İllaki tecrübeli insanlar var ama tecrübesiz insanlar daha çok. Programlama, sektör, alanlar hakkında bilgileri yok.
Bu insanlara ne diyeceksiniz üni de? Hangi alana ilgilisin diyip ayırmak mı? Hayır. Üninin yaptığı şey öğrenmeyi, araştırmayı öğretmek. Ki üninin mantığı altyapıyı kurmak. Onun üzerine ne inşa edeceğiniz sizin sorununuz.
Bu tür soru soran insanlarda benim gözümde sektör hakkında bilgisi olmayan insanlar. Bu yüzden benim tavsiyem ünilerin açık kaynaklarına göz atmalısınız.
Kendi ünimi sevmesem de yinede link bırakayım.
@nkadem: Tüm dersler
acikders.ankara.edu.tr
Ben C ile başladım. Ama dilden ziyade algoritma temelin sağlam olmalı.
Üni -> üniversite
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.