stahli
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Web Developer
Merhaba, ben 2-3 senedir programlama dilleri ile ilgileniyorum ama üşendiğimden fazla geliştiremiyorum kendimi
. Ben programlamaya LUA arayüz programlama dili ile başladım, şuan LUA dilini kullanarak oyunda script vb şeyler yazıyorum çokta başarılı şeyler çıkabiliyor. Bu dil sayesinde programlama mantığını kavradım ve şuanda bütün dilleri uğraşıp azim edersem öğrenebilecek kapasiteye sahip olduğumu düşünüyorum. SQL ile veritabanı sorgulama yapabiliyorum. Bundan 2 sene önce Microsoft Açık Akademi ile C# geliştirmeye de başlamıştım, mantık olarak bildiğim için anlayıp çözüm üretmem kolay oluyor. Açık öğretim lisesi okuyorum alanım yok, programlama dilleri benim işime yarar mı sizce?
Birkaç ay sonra web tasarım kursuna da gitmeyi düşünüyorum. Web tasarım biraz farklı bir boyut ama o konuda da meraklıyım. Zaten ufak tefek bilgimde var. Web programlamaya mı yönelmeliyim yoksa uygulama geliştirmeye mi yönelmeliyim?
Önerilerinizi bekliyorum.
Merak dediğime bakmayın aslında ben hep yazılımcı olmak istemiştim. Tembellikten lise 1. sınıfta kaldım bırakıp açık öğretim lisesine başladım. Lise 1. sınıfı yani hazırlığı geçsem bilişim teknolojileri web tasarım bölümünden okumaya devam edecektim. Eğer devam edebilseydim çokta başarılı olacağıma inanıyordum ama olmadı. Lanet sistem
Tecrübeli abilerimizden, arkadaşlarımızdan önerilerini bekliyorum.
Birkaç ay sonra web tasarım kursuna da gitmeyi düşünüyorum. Web tasarım biraz farklı bir boyut ama o konuda da meraklıyım. Zaten ufak tefek bilgimde var. Web programlamaya mı yönelmeliyim yoksa uygulama geliştirmeye mi yönelmeliyim?
Önerilerinizi bekliyorum.
Merak dediğime bakmayın aslında ben hep yazılımcı olmak istemiştim. Tembellikten lise 1. sınıfta kaldım bırakıp açık öğretim lisesine başladım. Lise 1. sınıfı yani hazırlığı geçsem bilişim teknolojileri web tasarım bölümünden okumaya devam edecektim. Eğer devam edebilseydim çokta başarılı olacağıma inanıyordum ama olmadı. Lanet sistem
Tecrübeli abilerimizden, arkadaşlarımızdan önerilerini bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: