Programlamaya nasıl başlanır?

Burada her gün "5000TL PC önerisi" diye onlarca başlık açılıyor onlara niye kimse karışmıyor ? Cevap vermeyeceksen konuya girmezsin olur biter gerginlik yaratmanın anlamı yok.
Piyasa sürekli hareketli çünkü programlama dilleri her gün evrim geçirmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Beyaz atlı playboy Aynı şey değil. Daha önce açılan konulara bakarsan, kafandaki her soruya cevap bulabilirsin. Onlara bile bakmana gerek yok. Artık Youtube üzerine istediğin şeyi yazdığında "Nasıl yazılımcı olabilirim?" sana zaten adım adım her şeyi gösteriyorlar. Ama sizin amacınız armut piş ağzıma düş olayı.
 
Burada her gün "5000TL PC önerisi" diye onlarca başlık açılıyor onlara niye kimse karışmıyor? Cevap vermeyeceksen konuya girmezsin olur biter gerginlik yaratmanın anlamı yok.

@eth ın söylediğine ek olarak, 5000 TL PC isteyen her konu farklı oluyor, biri AMD istiyor biri Intel. Birisi elimde şu parçalar var diyor öbürü toptan istiyor, birisi hazır istiyor biri ayrı sitelerden olur diyor. Fakat programlamaya başlayacağım konularının %95i birbirinin aynısı, cevaplar bile aynı. Çünkü çok fazla değişim olmuyor.

Konuyu, şöyle bir şeyler yapmak istiyordum, şu dille çalıştım sevemedim, şu dile baktım sevdim buna benzer dil önerir misiniz diye açsaydın hem daha güzel cevaplar alırdın hem de kimse sana buna benzer konular var demezdi. Çünkü sen konuyu kendine özel bir hale getirip sana özel bir şey aramış olurdun.
 
Eger bu sene sinav senen ise tum vaktini sinava ayirmalisin. Yazilimda kazanacagin deneyim, iyice calisip yerlestigin guzel bir lise/universitenin yaninda solda sifir kalacaktir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı