Programlar arasında hızlı geçiş komutu nasıl yapılır?

mryusufcan

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Radyoloji Teknikeri
Merhaba arkadaşlar, yanlış yere konu açtıysam özür dilerim. Yardımınız gerekiyor.
Ben evde veya iş yerinde bilgisayarda sörf yaparken bir kısayol oluşturup pat diye masaüstüme veya altta açık olan programlardan birine dönmek istiyorum.
Böyle bir .bat CMD komutu nasıl yapabilirim?
Hatta bu komuta da klavye kısayolu ekleyip oraya basınca aktif olsun istiyorum.
Bilgi sahibi yardımsever arkadaşları bekliyorum 😊

Açık olması gereken program arkada açık olacak. Göre çubuğunda elinde fare, tetikte bekleyeceksin. Geldiğinde açacaksın.
Tam ekran bir şeyde isen açık olması gereken programı görev çubuğuna sabitleyip başa al. Windows+1 yap. Onun için @The Anorak'nin dediği gibi bir programla kısayol ayarlayabilirsin.

Açık olması gereken program arkada açık olacak. Göre çubuğunda elinde fare, tetikte bekleyeceksin. Geldiğinde açacaksın.
Tam ekran bir şeyde isen açık olması gereken programı görev çubuğuna sabitleyip başa al. Windows+1 yap. Onun için @The Anorak'nin dediği gibi bir programla kısayol ayarlayabilirsin.

Program tamamda script yazmayı bilmiyorum ki.
Winset, alwaysontop sanırım şunu kullanmam gerekiyor ama tuş Emir kısımları derken beni aşıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı