Programlar kalıntı bırakmadan nasıl silinir?

İşin özü gerekli tüm her şeyi oraya yazdım. Verdiğim linkteki kısımdan indirme yapabilirsiniz. Yazılıma güncelleştirme geldikçe oradan onu güncelleştiriyorum bu arada. Bu sayede güncelleştirmelerin içeriğini öğrenip güncelleştirmeleri takip edebilirsiniz. Ayrıca tamamen ücretsiz bir yazılım. Son kez linkini paylaşayım ve şu kavga bitsin ha? 😊

 
IObit bence sağlıklı bir yazılım değil. Üstte de arkadaşların belirttiği gibi Revo Uninstaller en iyisi bana göre. Eğer araştırman sırasında başka uygulamalar bulursan yazabilir misin? Herkes faydalanabilir bu sayede.
 
Revo uninstaller en iyisi. Ayrıca bu programda "Kanıt Yok Edici" diye bir özellik var. Bu özelliği kullanmadan önce tüm silinecek dosyaları silin ardından tıklayın. Tıklayınca yaklaşık 3-4 saat sürüyor bitmesi ama silinen dosyaları bulmak hatta geri getirmek imkansızdan bile öte hale geliyor. Hiçbir ama hiçbir şekilde kanıt bırakmıyor. Bu işi de sanırım silinen verilerin üstüne yeni veriler yazarak yapıyor sanırım detaylı bir bilgim yok ama bu yüzden baya uzun sürüyor. Derinlemesine temizlik istiyorsanız bu özelliği kullanılabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı