C# Proje fikri önerileri

• Konuyu başlatan No42
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 4.950

No42

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32 GB 3200 MHZ RAM
8 GB RTX 3050
500 GB NVME SSD
i7-11700F
Meslek
Öğrenci
C# ile bir proje yapmak istiyorum ama aklıma artık bir şey gelmiyor. Günlük kullanımda faydalı olacak ve talebi olacak proje fikirleri verebilir misiniz?

Gelir ve giderlerinizi takip edebileceginiz bir uygulama yapabilirsin veya kendin icin genel bir ajanda yaparsin kendine taskler birakirsin takip etmek istediginiz seyleri(gelir gider) vs oraya yazarsin

Ayrica web mi yoksa masasustu uzerine mi proje yapmak istediginizi belirtirseniz daha iyi fikir verebiliriz

Gelir ve giderlerinizi takip edebileceginiz bir uygulama yapabilirsin veya kendin icin genel bir ajanda yaparsin kendine taskler birakirsin takip etmek istediginiz seyleri(gelir gider) vs oraya yazarsin.

Ayrica web mi yoksa masasustu uzerine mi proje yapmak istediginizi belirtirseniz daha iyi fikir verebiliriz.

Her ikisi de olabilir web de masaüstü de.

Her ikisi de olabilir web de masaüstü de.
O halde bir finans uygulamasi yapmayi deneyebilirsin. Hem web icin hem de masaustu icin uygundur. Tum borsalarin API'lerini kullanarak birimlerin fiyatlarini alabilir, bunlari kullaniciya gosterebilirsin. Sonra kullanicilarin elindeki altin/kripto gibi varliklari girmesini isteyebilirsin. Boylece kullanicinin elindeki varliklari gosterebilirsin. Bunlara ek olarak, borsa ile ilgili haberleri de paylasabilrsin 2-3 dakikada aklima gelenler bunlar, tam ifade edememis olabilirim uzgunmm

C# ile bir proje yapmak istiyorum ama aklıma artık bir şey gelmiyor. Günlük kullanımda faydalı olacak ve talebi olacak proje fikirleri verebilir misiniz?

Masaüstü program geliştiricisiyim. Freelancer olarak arada iş yapıyorum. Yaptığım işlerden bazılarını sana söyleyip. Sana da fikir olmasını sağlayacağım. Müşteri takip sistemi = kullanıcı müşterilerini ad soyad ve ne hizmet vereceğini girerek başlangıç tarih ve bitiş tarihini girerek. Zamanı yaklaşanları kullanıcıya bildiriyor ve aynı zamanda kullanıcının günlük işlerde kullandığı web sitelerininde kısayolu programa tıkla gir olarak ekledim. Okul kelebek sistemi = öğrencilerini sınıf ve şube girerek kaydettikten sonra otomatik olarak sınav düzeni hazırlayan bir sistem. Stok takip sistemi = kullanıcı stok kartı tanımladıktan sonra depoya giriş çıkış olarak malzemenin durumunu güncelleyen bir program. Bu örnekleri çoğaltarak yoluna devam edebilirsin. Personel takip. Maaş bordro hazırlayıcı vs.

Otomasyonlar. Bulunduğun il/ilçedeki firmalara gidip otomasyon isteyip istemediklerini sorarsın. Sonra isterlerse fiyatta anlaşıp bir WinForm otomasyon yapabilirsin. (İlla firma olmak zorunda değil yeni açılan hastahaneler vs. LinkedInden takip edebilirsin)

Gİt
Masaüstü program geliştiricisiyim. Freelancer olarak arada iş yapıyorum. Yaptığım işlerden bazılarını sana söyleyip. Sana da fikir olmasını sağlayacağım. Müşteri takip sistemi = kullanıcı müşterilerini ad soyad ve ne hizmet vereceğini girerek başlangıç tarih ve bitiş tarihini girerek. Zamanı yaklaşanları kullanıcıya bildiriyor ve aynı zamanda kullanıcının günlük işlerde kullandığı web sitelerininde kısayolu programa tıkla gir olarak ekledim. Okul kelebek sistemi = öğrencilerini sınıf ve şube girerek kaydettikten sonra otomatik olarak sınav düzeni hazırlayan bir sistem. Stok takip sistemi = kullanıcı stok kartı tanımladıktan sonra depoya giriş çıkış olarak malzemenin durumunu güncelleyen bir program. Bu örnekleri çoğaltarak yoluna devam edebilirsin. Personel takip. Maaş bordro hazırlayıcı vs.
Github hesabınız varmı? kelebek sistemi ilgimi çekti paylaştığınız birşeyse incelemek isterim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı