Protein ihtiyacı hesaplama

Öyle de çok aşırıya kaçarsan kabız ediyor herhalde. Basura da sebepiyer verebiliyor yanlış bilmiyorsam.

Anladım hocam. Her türlü 100 üzerine çıkmam lazım. Spora başlayacağım da başlamadan ne kadar tüketmek gerek diye baktım da.
Ben normalde almam gereken proteini almıyormuşum.
Yani en düşük kilonuz kadar alın. Spora başladığınızda kiloX1.7 falan yaparsınız. Şimdilik 130 küsürlere gerek yok.

Hocam spordan kasıt kas yapmak, body building ise yağsız kütle x 2.75 protein almak gerek diye biliyorum.
Hocam öyle bir şey yok ki. İlla şu kadar alayım edeyim diye birşey yok yani. Sen kilonun 1.5-2.5 katı arasında almaya bak. Micro-makro hesaplarını genelde ilaçlı veya daha doğrusu podyum hazırlığı yapan insanlar yapar. Yok işte süt içmeyeyim derim kalınlaşır bilmem ne gibi olmuş bu da.

Hocam öyle bir şey yok ki. İlla şu kadar alayım edeyim diye birşey yok yani. Sen kilonun 1.5-2.5 katı arasında almaya bak. Micro-makro hesaplarını genelde ilaçlı veya daha doğrusu podyum hazırlığı yapan insanlar yapar. Yok işte süt içmeyeyim derim kalınlaşır bilmem ne gibi olmuş bu da.
2.75 çok fazla. 2-2.5 olabilir.
Herhalde şu videodan öğrendiydim 2x75'i.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı