Protein ihtiyacı nasıl giderilir?

Hank J Wimbleton

Hectopat
Ailemle tavuk yemem konusunda kavga ettik, sağlıksız beslendiğimi düşünüyorlar bu yüzden de istemiyorlar. 2 günde bir falan dediler. Tavuk yemediğim günler nasıl karşılayacağım protein ihtiyacı mı? 120-160gr protein almam lazım.

Züber fıstık ezmesi - yulaf ezmesi - yumurta - çiğ badem - dana jambon - kuru incir - kinoalı salata

Protein tozu vs yazmadım tavuğa sağlıksız diyorlarsa tozu hiç eve sokmazlar herhalde iyi sporlar dostum

Züber fıstık ezmesi - yulaf ezmesi - yumurta - çiğ badem - dana jambon - kuru incir - kinoalı salata

Protein tozu vs yazmadım tavuğa sağlıksız diyorlarsa tozu hiç eve sokmazlar herhalde iyi sporlar dostum
Toz var ama günde en fazla kaç ölçek alabilirim?

Yumurtaya aban yani ne diyebilirim ki tavuğa neden zararlı derlerki ailenle konuş belki kızartma tavuk yağlı diye karışıyorlardır haşlama yemeyi teklif et belki haşlama tavuğa bir şey demezler.

Toz var ama günde en fazla kaç ölçek alabilirim?

Tavuğa laf edip whey proteine laf etmemeleri daha ayrı garip.

Hocam A101'den lor peyniri alabilirsiniz. Gerçi fiyatı biraz tuzlu olabilir.

Tozun arkasında kaç ölçek kaç gr olduğuna bak. 1 ölçek 20 25 arası ise 2 ölçek iç. Yumurta, hindi füme, bezelye, nohut, mercimek yemeği bitkisel protein olarak zenginler. Ama ne yap ne et tavuk için ikna et. Kızartma olarak yapıyorsan ondan zararlı diyor olabilirler ama ızgara ya da haşlama yapmaya çalış.

Tavuk fazla yenince erkeklerde meme çıkarır. Bitkisel proteine yönelebilirsin. Mercimek, bezelye gibi.

Tavuktan değildir o pis beslenmektendir.

Zorla aldım onu da.

Tavuk fazla yenince erkeklerde meme çıkarır. Bitkisel proteine yönelebilirsin. Mercimek, bezelye gibi.
Bitkisel protein hayvansalın yerini tutmaz diyorlar hocam.

Yok hocam sırf çok yediğim için zararlı diyorlar. Sağlıklı değilmiş her gün yemem.

Zorla aldım onu da.

İlginç normalde Türk aileleri bu konuda bilgisiz olduğu için ve haberlerde supplementler steroidmiş gibi tanıtıldığı için genelde aileler protein tozunu fare zehri siyanür gibi falan düşünüyor ama sizinki çok ilginç protein tozu zorda olsa almışsın ama tavuk yemene karşılar tavuğu haşlama olarak yemek istediğini söyle belki kızartmaya falan karşılardır dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…