- Makaleler
- 51
Düzenli spor yapmadan supplement almanı tavsiye etmiyorum. Ayrıca protein tozu yerine Gainer alman daha iyi olur.
Tavuklara östrojen basıyorlar hocam ne yiyeceğiz biz. 80'lerde herşey doğaldı aaah ah.Ulan doğal ürünler bile bireyin vücuduna göre alerji yapabiliyor, zarar verebiliyorken ek besinlere nasıl güvenebiliyorsunuz? Gidin tavuk yiyin. Böyle saçma şey mi olur ya?![]()
Düzenli spor yapmadan supplement almanı tavsiye etmiyorum. Ayrıca protein tozu yerine Gainer alman daha iyi olur.
Fitness yapanlar antrenman önce ve sonrası kullanıyor genelde. Sakın kendini tamamen supplementlere verme. Düzenli ve sağlıklı beslenmediğin sürece ne spor, ne de gainer hiçbir işe yaramaz.Hocam gainer alıp deneyeceğim. 5x5 kullanıyormuşuz. Sabah öğle ve akşam içip, spor yapacağım. Bisiklet de süreceğim.
Hocam zaten annem beni düzenli besliyor. Onlara ek olarak deniyeceğim.Fitness yapanlar antrenman önce ve sonrası kullanıyor genelde. Sakın kendini tamamen supplementlere verme. Düzenli ve sağlıklı beslenmediğin sürece ne spor, ne de gainer hiçbir işe yaramaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.