Protein tozu ne işe yarar?

Herkese iyi günler. Yeni yeni kalistenik egzersiz yapıyorum pull-push up şeklinde, kendi sınırlarımı inanılmaz zorlayacak biçimde. Protein tozu işine de girmek istiyorum. Protein tozu benim gibi bir insan için alınır mı? Veya direk olarak protein tozu ne işe yarar? 1.82 boyundayım ve 68 kiloyum.

Yanlış bilgi
Herkese iyi günler. Yeni yeni kalistenik egzersiz yapıyorum pull-push up şeklinde, kendi sınırlarımı inanılmaz zorlayacak biçimde. Protein tozu işine de girmek istiyorum. Protein tozu benim gibi bir insan için alınır mı? Veya direk olarak protein tozu ne işe yarar? 1.82 boyundayım ve 68 kiloyum.
Protein tozlarının çeşitleri var hocam. Kilo almanıza, kilo vermenize, set öncesi takviye vesayire. Size ne lazım?

Protein tozu zaman, parasal vs. sıkıntılardan dolayı besinlerden yeteri kadar karşılanamayan protein ihtiyacının tamamlanması için kullanılır. Eğer protein ihtiyacınızı besinlerden karşılayabiliyorsanız gerek yok. Bu arada calisthenics yeni başladıysanız nacizane tavsiyem Full body ile başlayın. Şınav, Barfiks, Dips, Squat ve Row hareketlerinde iyice ustalaştıktan sonra sistem değişirsiniz.

Spor yapınca kaslarına yük bindirirsin,kasların yırtılır sonra kasların geri onarılırken daha güçlü onarılır bu sayede kas kütlesi ve dayanıklılık kazanırsın,kasların onarılırken proteine ihtiyaç duyulur.Günlük protein ihtiyacını karşılayabiliyorsan bir anlamı yok genelde kullanılma nedeni yeterli protein tüketmenin masraflı ve zahmetli bir iş olması eğer protein tozu almadan karşılayabiliyorsanız en iyisi.

Kilo almak istiyorum ben kaslı bir obez olacağım.
Protein tozu size kilo aldırmayacak.

Protein tozu zaman, parasal vs. sıkıntılardan dolayı besinlerden yeteri kadar karşılanamayan protein ihtiyacının tamamlanması için kullanılır. Eğer protein ihtiyacınızı besinlerden karşılayabiliyorsanız gerek yok. Bu arada calisthenics yeni başladıysanız naçizane tavsiyem Full body ile başlayın. Şınav, barfiks, dips, squat ve row hareketlerinde iyice ustalaştıktan sonra sistem değişirsiniz.

Tam da benim ihtiyacım olan bir şeymiş, protein ihtiyacımı kesinlikle besinlerden alamıyorum günlük kaloriyi bile tamamlayamıyorum hatta bazı günler. Full body çalışıyorum.

Spor yapınca kaslarına yük bindirirsin, kasların yırtılır sonra kasların geri onarılırken daha güçlü onarılır bu sayede kas kütlesi ve dayanıklılık kazanırsın, kasların onarılırken proteine ihtiyaç duyulur. Günlük protein ihtiyacını karşılayabiliyorsan bir anlamı yok genelde kullanılma nedeni yeterli protein tüketmenin masraflı ve zahmetli bir iş olması eğer protein tozu almadan karşılayabiliyorsanız en iyisi.

Protein tozu size kilo aldırmayacak.

Kesinlikle gün içerisinde karşılayamıyorum. Hangi protein tozunu almam gerekli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam da benim ihtiyacım olan bir şeymiş, protein ihtiyacımı kesinlikle besinlerden alamıyorum günlük kaloriyi bile tamamlayamıyorum hatta bazı günler. Full body çalışıyorum.

Kesinlikle gün içerisinde karşılayamıyorum. Hangi protein tozunu almam gerekli?

İlk önce bir araştırın ne olup olmadığını
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
karşıma çıkan ilk mantıklı videoyu attım. Antrenmanlarda ne yaptığınızı bilmiyorum fakat protein tozu sizi bir anda göğe çıkarmayacak, ilk önce beslenmenizi düzeltmeye bakın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı