Protein tozu önerisi

simsek1252

Decapat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar HIQ ve Hardline arasında kaldım. Kaliteye bakıyorum 900 gr olanlarına bakıyorum. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde önerim bigjoy olacaktır. Ayrıca mysupplement bigjoyun alt segment veya yan markası değildir üretici firma farmatek ilk olarak bu sektöre girdiğinde ilk mysupplement markasını 1996 yılında bigjoyu ise 2015 yılında üretmeye başlamıştır hammaddeler ve içerik tamamen aynıdır veya eser miktarda değişiklik gösterir farmatek firması mysupplement markasını gereksiz süslü ambalaj veya reklam sponsorluk gibi etkenlerden uzak tutarak daha düşük bütçede satar bigjoy markasını ise daha cafcaflı ambalaj veya birkaç fazla aroma çeşidi sponsorluklar reklamlar vs. İle daha fazla fiyatta satar. Bu bir pazarlama stratejisidir onun dışında her iki üründe aynı segmentte aynı kalitede ve aynı materyaller ile üretilmektedir. @Aodien_yigit @Trilemma @Volkankerem

Benim de önerim bigjoy olacaktır. Ayrıca mysupplement bigjoyun alt segment veya yan markası değildir üretici firma farmatek ilk olarak bu sektöre girdiğinde ilk mysupplement markasını 1996 yılında bigjoyu ise 2015 yılında üretmeye başlamıştır hammaddeler ve içerik tamamen aynıdır veya eser miktarda değişiklik gösterir farmatek firması mysupplement markasını gereksiz süslü ambalaj veya reklam sponsorluk gibi etkenlerden uzak tutarak daha düşük bütçede satar bigjoy markasını ise daha cafcaflı ambalaj veya birkaç fazla aroma çeşidi sponsorluklar reklamlar vs. ile daha fazla fiyatta satar. Bu bir pazarlama stratejisidir onun dışında her iki üründe aynı segmentte aynı kalitede ve aynı materyaller ile üretilmektedir. @Aodien_yigit @Trilemma @Volkankerem

Evet dedikleriniz doğru, ek olarak hem mysupplement hem de bigjoy hammaddeyi 40 yılı aşkın süredir üretim yapan Avrupa'lı volac firmasından alıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı