TheLaxcy
Hectopat
Merhaba 5 aydır haftada 6 gün düzenli spor yapıyorum 2 yılda 40 kiloya yakın kilo verdim eskiden de spor yapıyordum ama şu anki kadar düzenli programlı değildi. Diyeceğim o ki ben protein ihtiyacımı karşılayamıyorum ve protein tozu kategorisi çok yoğun daha önce hiç kullanmadığım için de ne aromalar ne markalar hakkında hiçbir bilgim yok, araştırmalarıma göre seçtiğim birkaç protein tozu seçeneği var:
m.supplementler.com
m.supplementler.com
m.supplementler.com
m.supplementler.com
İzolenin normal wheyden aşırı üst düzey farkı var mı emin değilim o yüzden seçeneklere onları da koydum. Hardline'in içerisinde kreatin olduğu için kasları su toplatması sebebiyle büyüme konusunda daha fazla yardımcı oluyormuş sanırım ama ben kadınım ona göre yönlendirme yaparsanız çok sevinirim aşırı derecede bir büyüme ve ultra maskülen bir görünüm istemiyorum. Aşırı büyüme hemen olacak diye bir şey yok diyenler olacaktır ama spor geçmişim 3 seneye dayanıyor kas hafızası durumu ve zaten 180 boyundayım artı olarak şu anda da üst vucut çalıştığım için normal büyüme oranını hızlandırmak istemiyorum
Big Joy Isopro Whey Isolate 1098 Gr - İzole Protein
Big Joy Isopro Whey Isolate 1098 Gr - Protein Tozu
Scitec Whey Isolate 2000 Gr - İzole Protein
Scitec Whey Isolate 2000 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
Scitec Whey Professional Whey Protein 2350 Gr - Whey Protein
Konsantre ve izole wheyli %100 Whey Proteini, %23 BCAA, düşük şeker ve yağ; taurin, glutamin ve lösinli. Macaristan menşeli. İncele, yorumları oku ve satın al.
Hardline Whey 3 Matrix 2300 Gr - Whey Protein
%80 protein oranı, hidrolize/izole/konsantre whey karışımı, kreatin ve B6 vitamin formülü. İncele, yorumları oku ve satın al.
İzolenin normal wheyden aşırı üst düzey farkı var mı emin değilim o yüzden seçeneklere onları da koydum. Hardline'in içerisinde kreatin olduğu için kasları su toplatması sebebiyle büyüme konusunda daha fazla yardımcı oluyormuş sanırım ama ben kadınım ona göre yönlendirme yaparsanız çok sevinirim aşırı derecede bir büyüme ve ultra maskülen bir görünüm istemiyorum. Aşırı büyüme hemen olacak diye bir şey yok diyenler olacaktır ama spor geçmişim 3 seneye dayanıyor kas hafızası durumu ve zaten 180 boyundayım artı olarak şu anda da üst vucut çalıştığım için normal büyüme oranını hızlandırmak istemiyorum
Son düzenleme: