Protein tozu önerisi

TheLaxcy

Hectopat
Merhaba 5 aydır haftada 6 gün düzenli spor yapıyorum 2 yılda 40 kiloya yakın kilo verdim eskiden de spor yapıyordum ama şu anki kadar düzenli programlı değildi. Diyeceğim o ki ben protein ihtiyacımı karşılayamıyorum ve protein tozu kategorisi çok yoğun daha önce hiç kullanmadığım için de ne aromalar ne markalar hakkında hiçbir bilgim yok, araştırmalarıma göre seçtiğim birkaç protein tozu seçeneği var:

İzolenin normal wheyden aşırı üst düzey farkı var mı emin değilim o yüzden seçeneklere onları da koydum. Hardline'in içerisinde kreatin olduğu için kasları su toplatması sebebiyle büyüme konusunda daha fazla yardımcı oluyormuş sanırım ama ben kadınım ona göre yönlendirme yaparsanız çok sevinirim aşırı derecede bir büyüme ve ultra maskülen bir görünüm istemiyorum. Aşırı büyüme hemen olacak diye bir şey yok diyenler olacaktır ama spor geçmişim 3 seneye dayanıyor kas hafızası durumu ve zaten 180 boyundayım artı olarak şu anda da üst vucut çalıştığım için normal büyüme oranını hızlandırmak istemiyorum

Son düzenleme:
Merhaba 5 aydır haftada 6 gün düzenli spor yapıyorum 2 yılda 40 kiloya yakın kilo verdim eskiden de spor yapıyordum ama şu anki kadar düzenli programlı değildi. Diyeceğim o ki ben protein ihtiyacımı karşılayamıyorum ve protein tozu kategorisi çok yoğun daha önce hiç kullanmadığım için de ne aromalar ne markalar hakkında hiçbir bilgim yok, araştırmalarıma göre seçtiğim birkaç protein tozu seçeneği var:

Hardline'in icerisinde kreatin oldugu icin kaslari su toplatmasi sebebiyle buyume konusunda daha fazla yardimci oluyormus sanirim ama ben kadinim ona gore yonlendirme yaparsaniz cok sevinirim aşırı derecede bir buyume ve Ultra maskulen bir gorunum istemiyorum.
Protein ocean yada high nutiration öneririm

Protein ocean yada high nutiration öneririm
Çoğu kişi protein oceanın rezilliğinden bahsettiği için onu hiç düşünmedim açıkcası

5-6 senedir sadece bu markayı kullandım öneririm.

İzole olanın üst düzey bir farkı var mı aradaki fiyat farkına değer mi sizce? Ve aroma olarak hangisini önerirsiniz çok şekerli bir tadının olduğunu söyleyenleri duydum.

Proteinocean rezilliği derken olay nedir acaba? Ben de yakın zamanda almayı düşünüyorum da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı