Protein tozu önerisi

chagan

Hectopat
Daha fazla  
Spora başlayalı 10 ay falan oldu ve bu 10 ayda çok da iyi bir yol kat edemediğimi düşünüyorum, biraz daha protein desteği için protein tozu almak istiyorum. Denemelik gibi düşünün, faydası olduğunu görürsem alacağım, o yüzden gramajı yüksek olmayan bir ürün arıyorum.

Spora başlayalı 10 ay falan oldu ve bu 10 ayda çok da iyi bir yol kat edemediğimi düşünüyorum, biraz daha protein desteği için protein tozu almak istiyorum. Denemelik gibi düşünün, faydası olduğunu görürsem alacağım, o yüzden gramajı yüksek olmayan bir ürün arıyorum.

Tavsiyem ilk önce beslenmeni düzenle. Her gün tavuk pilav ye demiyorum ama en azından biraz daha sağlıklı yiyeceklerden oluşan bir sistemin olsun. İlla protein tozu diyorsan

Tavsiyem ilk önce beslenmeni düzenle. Her gün tavuk pilav ye demiyorum ama en azından biraz daha sağlıklı yiyeceklerden oluşan bir sistemin olsun. İlla protein tozu diyorsan.

Gramajı biraz fazla gelebilir ama hemen bitiyor zaten merak etme.

Hocam iyi yol kat edemediyseniz ayrı bir konu açın oraya beslenme düzeninizi uyku düzeninizi antrenman programınızı vs yazın detaylı yardımcı olalım protein tozu sihirli bir şey değil sonuçta.

Tavsiyem ilk önce beslenmeni düzenle. Her gün tavuk pilav ye demiyorum ama en azından biraz daha sağlıklı yiyeceklerden oluşan bir sistemin olsun. İlla protein tozu diyorsan

Hocam zaten beslenmeyi düzene soktum, ama bir denemek istiyorum acaba daha mı iyi olur diye. Söylediğim gibi hocam ilerlememi iyi bulmuyorum.

Hocam iyi yol kat edemediyseniz ayrı bir konu açın oraya beslenme düzeninizi uyku düzeninizi antrenman programınızı vs yazın detaylı yardımcı olalım protein tozu sihirli bir şey değil sonuçta.
Peki hocam

İlk kullanımdan bu kadar pahalı bir ürün almasına gerek yok bence.

Lansman ürünü ALAF10 kodu ile ekstra indirim gelebiliyor. 3 tane al. Kodu yazınca da 850TL falan olur.

Hocam zaten beslenmeyi düzene soktum, ama bir denemek istiyorum acaba daha mı iyi olur diye. Söylediğim gibi hocam ilerlememi iyi bulmuyorum.

Peki hocam.

Hocam bu spor genetik sporu olduğu için kendinizi başkalarıyla kıyaslamamanız gerekiyor eğer yarışma düşünmüyorsanız. Sonuç olarak herkes annesinin karnından farklı genetikle doğuyor. kimisinin beli ince omzu geniş oluyor 4 ayda vücudu patlayıp gidiyor kimisi zayıf olsa bile yağlı oluyor metabolizması yavaş oluyor ve kasları hızlı büyümüyor. Bence 10 ay önceki halinize bakın ve şu anki halinize bakın. Gelişebildiyseniz daha sağlıklı bir yaşam sürüyorsanız size ne mutlu.

Lansman ürünü alaf10 kodu ile ekstra indirim gelebiliyor. 3 tane al. Kodu yazınca da 850TL falan olur.

Proteinocean'ın protein tozlarının kaliteli olduklarını düşünmüyorum hem ben tadını beğenmemiştim ve maalesef içememiştim hem de diğer kullanıcıların yorumlarına baktım pek de beğenilen bir firma değil bana kalırsa deneyimlemek istiyorsa ve beğenirse devam edecekse kaliteli olanından başlamalı.

Lansman ürünü alaf10 kodu ile ekstra indirim gelebiliyor. 3 tane al. Kodu yazınca da 850TL falan olur.

Hocam en son Proteinocean aldığımda spora yeni başlamıştım tozu içtiğim her gün ishal oluyordum o günden beri sitesine bile girmem kaliteli hammade önemli bir şey bence.

Proteinocean'ın protein tozlarının kaliteli olduklarını düşünmüyorum hem ben tadını beğenmemiştim ve maalesef içememiştim hem de diğer kullanıcıların yorumlarına baktım pek de beğenilen bir firma değil bana kalırsa deneyimlemek istiyorsa ve beğenirse devam edecekse kaliteli olanından başlamalı.
Olabilir ben birkaç ürününün tadını çok beğendim. Ama yani okadar fiyat farkı ilk kullanımda değmez bana kalırsa. Daha orta düzey birşey alıp çok isterse sonradan kaliteli alsın en azından parasını çar çur etmemiş olur direk en kaliteliyi alıcam diye. Aynı görevi görecek sonuçta.

Hocam en son Proteinocean aldığımda spora yeni başlamıştım tozu içtiğim her gün ishal oluyordum o günden beri sitesine bile girmem kaliteli hammade önemli bir şey bence.

Hocam sorun orada Spora yeni başlamanız. :D Bende uzun süre bırakıp tekrar başladığımda benzer şekilde oluyorum zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı